Persoane interesate

sâmbătă, 31 martie 2012

Sfârşit de săptămână....

          Trezindu-mă de dimineaţă mi-am dat seama că acest sfârşit de săptămână aduce cu el ( din păcate) şi un neaşteptat sfârşit de vreme bună..... După o săptămână superbă chiar nu mă aşteptam să se întoarcă vremea rea( precizez că la mine a şi nins). Oricum,după cum bine se ştie nu ne putem pune cu vremea.....aşa că să revenim la ale noastre.
         Credeţi-mă că vremea de afară mă influenţează foarte mult.....îmi influenţează starea de spirit. Astăzi sunt mult prea melancolică, tristă, uneori devin chiar supărată pe mine că nu reuşesc să realizez tot ceea ce îmi propun.
        În aceste momente este bine să facem ce ne place nouă cel mai mult. Cum reuşesc eu să alung aceste stări? În primul rând mă destăinui persoanelor de lângâ mine, şi începând de acum şi vouă, apoi îmi place să-mi acord mai mult timp mie şi anume îngrijirii personale. Sâmbăta este şi ziua în care am mai mult timp liber şi reuşesc să mă răsfăţ, mai precis să ne răsfăţăm reciproc, eu şi părul meu.

        Dacă tot veni vorba de podoaba capilară trebuie să vă mărturisesc că-i acord o atenţie deosebită. De ce acest lucru? În primul rând pentru că e un păr lung şi dificil. Firul meu de păr este subţire, fără volum şi care se despică foarte des la vârfuri. Recunosc că îngrijirea lui mi-a dat ceva bătăi de cap până acum câteva luni.....când din întâmplare am descoperit nişte produse de îngrijire pe care le căutam de mult.
        V-am făcut curioşi? Ei bine produsele minune fac parte din gama de produse Kallos. Le folosesc cu regularitate din luna noiembrie şi sunt  extrem de mulţumită de ele.  Din această gamă folosesc şamponul, balsamul de păr şi masca de păr. Trebuie să recunosc că şi preţul este unul atractiv dacă e să facem un raport între preţ şi calitate.


  Mască de păr  275 ml -5.5 Ron, 800 ml- 12.5 Ron, 1000ml- 16.5 Ron
  Şampon  700 ml- 8 Ron
  Mască de păr 500 ml- 8 Ron, 1000 ml- 14 Ron

        Acestea  fiind spuse .....se pare că nu numai eu mă simt din ce în ce mai bine dar a apărut şi soarele şi astfel ziua se arată a fi una destul de frumoasă în continuare. Acum aştept să îmi împărtăşiţi şi voi din trăirile voastre. Sunt nerăbdătoare să aflu voi cum vă înveseliţi ziua?
        Cam atât pentru ziua de azi ......vă pup şi vă doresc să vă bucuraţi de această zi de sâmbătă aşa cum ştiţi voi mai bine. Pa pa
 
P.S. Îmi cer scuze pentru claritatea imagini.

      

3 comentarii:

  1. Masca cu placenta este super!O folosesc de cateva luni si merita cumparata!

    RăspundețiȘtergere
  2. masca cu placenta de la kallos trebuie sa fie cea mai buna din istoria mastilor!!!:)) Nu cred ca e cineva care sa n-o fi folosit-o macar o data. In general eu sunt multumita de produsele kallos. Felicitari de review!

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-am luat si eu recent cand am fost in romania o masca si un balsam.. de masca cu placenta imi amintesc de cand se vindea in cutia de 1 kg, sau jumatate de kg, nu mai retin.. sunt chiar ok..

    RăspundețiȘtergere