Persoane interesate

joi, 14 iunie 2012

Albinuţa se relaxează la Complexul Apicol Veceslav Harnaj
Bzzzzzzzzz,


          Dragele mele, eu sunt albinuţa Miki şi special pentru voi am urmat câteva cursuri de limbă străină pentru a ne putea înţelege. Multe dintre voi mă cunoaşteţi din vizitele făcute la domiciuliu ( stup) sau din întâlnirile pe care le-am avut de-a lungul vieţii(  p.s înţepăturile au fost în loc de salut).
        Pentru cei ce nu mă cunosc, eu sunt albinuţa Miky şi sunt o domnişorică de doar 20 de ani care duce o viaţă foarte frumoasă. Locuiesc împreună cu familia şi prietenele mele şi îmi iubesc foarte mult jobul. Ştiu că sunteţi invidioase pe mine că eu mă plimb toată ziua prin magazine ( flori) şi mall-uri ( copaci şi grădini cu flori) şi nu fac altceva decât să-mi aleg cele mai bune produse de pe raft şi să le duc la sediu (stup).
         Nu mai cine face shopping ştie cât de extenuată eşti la sfârşitul zilei.Aşa că, nu-mi râmâne decât să-mi fac o programare şi să mă duc să mă relaxez la Complezul Apicol Vecelav Harnaj. Ultima dată când am fost am avut plăcerea să încerc noua gamă de geluri de duş Apidermin, Apidermaliv, Floramis şi Floral.
           Dragelor, eu mă declar îndrăgostită de aceaste geluri şi trebuie neapărat să le încercaţi şi voi. Dacă nu v-a convins părerea mea de albinuţă atunci vă ofer şi câteva informaţii despre fiecare gel în parte.

 
Rasfat apicosmetic pentru dus cu laptisor de matca -  Apidermin®-pentru piele mereu tanara
In rasfatul apicosmetic pentru dus Apidermin® proprietatile antirid ale laptisorului de matca sunt dublate in lupta impotriva imbatranirii timpurii a pielii de uleiul de nuci de macadamia. Laptisorul de matca, o hrana regala, complex de vitamine este cel mai puternic aliat natural in lupta impotriva ridurilor, hidratand pielea si stimuland regenerarea celulara.
Rasfat apicosmetic pentru dus cu laptisor de matca, ulei de masline si unt de shea – Apidermaliv® – piele profund alintata
Gelul de dus Apidermaliv rasfata delicat  pielea datorita combinatiei de ulei de masline, unt de  shea si laptisor de matca. Uleiul de masline hraneste in profunzime pielea mentinand-o supla si elastica, im timp ce untul de shea repara pielea ranita si intensifica circulatia. Laptisorul de matca, untul de shea si uleiul de masline sunt un rasfat regal pentru pielea corpului.
Rasfat apicosmetic pentru dus cu miere-Floramin-Piele intens hidratata
Rasfatul apicosmetic pentru dus Floramin® reuneste hidratarea profunda a mierii cu proprietatile hranitoare ale extractului de portocale  uleiului de migdale dulci. Mierea de salcam ajunge in straturile indepartate ale epidermei revitalizand si catifeland pielea.  Bogat in nutrienti dar si atinoxidanti, uleiul de migdale dulci constituie un tratament pentru pielea uscata, redand stralucirea naturala a pielii, lasand-o hidratata imediat dupa dus, mierea sigiland hidratarea in interiorul pielii.
Rasfat apicosmetic pentru dus cu propolis – Floral®-antibacterian
Proprietatile antibacteriene si antimicotice ale propolisului s-au intalnit cu beneficiile uleiului de samburi de struguri si extractului de portocale in rasfatul apicosmetic pentru dus Floral®. Gelul de dus Floral®  lasa o senzatie de prospetime si curatenie a pielii corpului datorita beneficiilor combinatiei de propolis cu ulei de samburi de struguri.
Gelurile de dus Apidermin®, Apidermaliv®, Floramin® si Floral® pot fi gasite in magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj http://magazin.complex-apicol.ro cu preturi cuprinse intre: 12 si 13 Ron (inclusiv TVA) cat si la distribuitorii Complexului Apicol.

        
                                     Sper ca acum să fiţi pe deplin convinse  şi să le încercaţi.

                            Vă pupă Miky şi sunt sigură că ne vom întâlni curând la Complezul Apicol Vecelav Harnaj.

                  

9 comentarii: