Persoane interesate

luni, 23 iulie 2012

Avita Premium- Aloe Vera& EnzymesHello,


     Continui seria de suplimente nutritive cu Aloe Vera&Enzymes.

Descriere producător

     Modul de viaţă grăbit, dar şi alegerea hranei greu digerabile, duce la creşterea tulburărilor digestive a populaţiei de azi. Tulburările se manifestă prin problemele digestive, senzaţia de presiune, balonare după masă şi digestia înceată. Un ajutor adecvat poate fi suplimentul nutritiv ALOE VERA & ENZYMES.
      Este alcătuit dintr-un complex de enzime care produc unele specii de ciuperci şi care sunt capabile să digere aproape toate substanţele nutritive, inclusiv celuloza. Ele suplimentează activitatea enzimatică a organismului şi protejează pancreasul. Pulberea din Aloe vera barbadensis, care este un component eficient al produsului nu numai că completează enzimele menţionate dar de asemenea oferă corpului saponine, substanţe minerale, antioxidanţi şi 20 de aminoacizi. În plus, conţine acid salicilic la fel ca ghimbirul, (zingiber officinale), care se metabolizează în salicilat care atenuează digestia dureroasă. Ghimbirul de asemenea ameliorează senzaţia de sfârşeală la stomac.
Doza recomandată:1 – 2 comprimate pe zi, comprimatul se mestecă, respectiv se poate înghiţi cu apă, se administrează mai ales după masa principală.


Compoziţie

Conţinutul unui comprimat

Rădăcină de ghimbir.............50 mg
Bromelaină ( din coada de ananas)..........25 mg
Papaină.....................................................25mg
Bromelaină 10:1, din ananas întreg.........22,5 mg
Papaină....................................................22,5 mg
Lipază.......................................................20 mg
Protează...................................................20 mg
Frunze de aloe vera 200:1 ......................12,5 mg
Amilază.....................................................10 mg
Celulază......................................................5 mg

Cantitate: 60 tablete
Descriere: Supliment nutritiv cu conţinut de componente vegetale şi enzime , pentru protejare digestiei
Preţ: 42.50 Ron
Poate fi achiziţionat de pe http://www.avitapremium.ro/.        Cele mai evidente beneficii ale consumului acestui supliment au fost cele legate de digestie. Înainte să consum acest supliment aveam probleme cu digestia fiind nevoită mai mereu să apelez la ceaiuri diuretice pentru a-mi regla digestia. De când am început să folosesc acest supliment de la Avita Premium au dispărut aceste probleme .
        Îl recomand cu încredere mai ales dacă aveţi o viaţă agitată, cu mult stres şi dacă nu mâncaţi regulat deoarece vă ajută să aveţi o digestie corectă. Cu toţii ştim de beneficiile de vindecare ale Aloei Vera astfel că un astfel de supliment este ideal pentru buna funcţionare a sistemului digestiv.        Cât de des obişnuiţi să consumaţi suplimente nutritive?  Le consideraţi benefice?                                   Vă doresc o zi superbă!!!  V-am pupat!!!

7 comentarii:

 1. Pe acesta nu l-am incercat inca.Vitamina C de la Avita este insa foarte buna!

  RăspundețiȘtergere
 2. de asta as avea si eu nevoie dar mi-e teama ca-mi da pofta de mancare. ai sesizat ceva legat de asta?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sincer eu nu am remarcat nimic...acum sincer sa-ti spun eu nu am probleme cu greutatea si nu prea m-a interesat acest aspect!!!

   Ștergere
 3. iti provoaca pofta de mancare?... eu fiind la dieta este ultimul lucru de care am nevoie, te-am pupat :*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am luat timp de o luna de zile dar , dupa cum ii spuneam si Alinei , nu prea am fost atenta la acest aspect:) deoarece nu am probleme cu greutatea!!

   Ștergere