Persoane interesate

marți, 23 octombrie 2012

Planul meu de atac împotriva răcelii şi gripei!!!




Hello,


       Îmi place toamna deoarece spectacolul de culori oferit de covorul vegetal îmi transmite o stare de bine, de linişte şi de relaxare. Ador plimbările prin parc şi mai ales îmi place să ascult foşnetul frunzelor ruginii...nu vreau să cad în butoiul cu melancolie dar de cele mai multe ori natura îţi poate influenţa starea de spirit.

Asemenea naturii , corpul nostru este nevoit să treacă printr-o sumedenie de transformări odată cu schimbarea anotimpului. Trecerea de la temperaturi de peste 35 de grade celsius la temperaturi de 15-17 grade celsius poate avea repercusiuni asupra sistemului nostru imunitar.
Eu locuiesc într-o zonă montană şi pot spune că m-am obişnuit cu temperaturile scăzute dar se mai întâmplă să mai cad victimă şi unei mici răceli. De vreo 3-4 ani am observat că sistemul meu imunitar este unul foarte bine pregătit şi m-a ajutat să combat răcelile într-un timp foarte scurt.

Probabil vă întrebaţi care este planul meu secret de prevenire şi combatere a răcelii....ei bine este unul cât se poate de simplu şi foarte eficient. De cele mai multe ori am considerat că este foarte important şi să previi , nu numai să tratezi.

Încă de la sfârşitul primăverii eu culeg muguri de brad pentru a face sirop. Nu ştiu dacă vă era cunoscut faptul că acest minunat sirop este foarte benefic deoarece poate fi administrat pentru bronşite cronice, faringită, laringită, tuse, răceală, dureri de gât, amigdalită, gripă, alergii . Eu îl folosesc frecvent atunci când încep durerile în gât sau când vreau să mă îndulcesc deoarece este natural şi nu conţine coloranţi.

De asemenea , sunt conştientă că trebuie să-mi pregătesc sistemul imunitar pentru sezonul rece aşa că folosesc ca şi supliment alimentar Coenzima Q10 în ulei de cătină de la Hofigal.

       Recunosc că am descoperit beneficiile acestui supliment alimentar datorită prietenilor mei de la Magazinul online Dacic Cool şi pot să vă spun că sunt tare mulţumită de produsele lor mai ales că pot achiziţiona produse româneşti la preţuri prieteneşti.          Dacă v-am făcut curioşi şi sunteţi tentaţi să le încercaţi produsele atunci puteţi să accesaţi site-ul lor http://magazin.daciccool.ro/ sau pagina lor de Facebook http://www.facebook.com/pages/Magazin-Dacic-Cool/290261734413996?fref=ts care vă va ţine la curent cu toate informaţiile legate de produse şi promoţii.


          V-am vorbit despre prevenţie şi acum este momentul să vă dezvălui din ce este compus arsenalul meu de luptă contra răcelii şi gripei. În primul rând vreau să vă mărturisesc că sunt împotriva antibioticelor administrate fără  recomandarea medicului  şi prefer să mă tratez cu ajutorul produselor naturiste...mai exact ceaiurile şi siropurile. Am să vă explic cum am procedat eu acum 3 zile când " m-a vizitat" o mică răceală.

Pentru durerile de cap am folosit Salicilol Natural de la Hofigal, este recomandat pentru stările febrile, răceală, stări gripale, pentru calmarea durerilor de cap etc

Pentru frisoane am apelat la o baie fierbinte cu sare la picioare. Pentru durerile în gât am folosit sirop din muguri de brad   şi am băut un ceai cald de mentă cu lămâie.

           Vă mărturisesc sincer că acest tratament l-am pus în aplicare pe parcursul unei singure zi şi deja a doua zi eram mult mai bine. Eu sunt conştientă că dacă starea mea medicală se accentua şi mă simţea din ce în ce mai rău eram pe cale să apelez şi la medic dar din fericire nu a fost cazul de această dată şi să sperăm că nici nu va mai fi nevoie.


     Sfatul meu este să aveţi grijă de sănătatea voastră şi să nu vă bazaţi numai pe automedicamentaţie deoarece lucrurile pot scăpa repede de sub control ....dacă starea de sănătatea se agravează apelaţi la un medic specialist.

                                    V-am pupat şi multă sănătate vă doresc!!!   

4 comentarii: