Persoane interesate

sâmbătă, 30 iunie 2012

Sfârşit de lună....tragem linie şi facem bilanţul!!


Hello,


      Astăzi este o zi importantă pentru mine deoarece se împlinesc exact 3 luni de când am scris prima postare pe blog şi cu ocazia aceasta m-am gândit să lansez o nouă rubrică intitulată" Sfârşit de lună....tragem linie şi facem bilanţul!!!"

         Bilanţul pe care-l voi face la fiecare sfârşit de lună are în vedere contorizarea tuturor produselor cumpărate , produselor primite spre testare şi a premiilor câştigate. Astăzi debutez cu o listă destul de lungă, zic eu, deoarece a fost o lună foarte frumoasă şi plină de surprize.
        Aşadar să începem:

Campanii testare produse

- 2 mostre Vichy Idealia primite în urma participării campaniei de pe pagina de facebook


- 2 geluri de duş, Floral şi Floramin primite spre testare de la Complexul Apicol  Veceslav Harnaj


- Keratină lichidă Anian şi Loţiune de corp cu antioxidanţi Anian dăruite spre testare de la Triodeluxe                                                                                                                                                      Campanie Blogatu.ro                                                                                                          

- suplimente nutritive şi card Salve de la Avita Premium                                                                                                                                                                                                

          
                - jucăria Escape 21 de la Jucariata.ro      Premii câştigate la giveaway-uri

    - o trusă de farduri ELF pe blogul Juliet-ei


 Concursuri facebook

    - produse Gerovital Sun, o medalie de argint şi un tricou la concursul  HAI ROMÂNIA  pe pagina de facebook  a celor de la Farmec


 - un set On Line format din gel intim, săpun lichid, spumant de baie, sare de baie, un premiu surpriză câştigat la concursul de pe pagina de facebook On Line intitulat "Ce înseamnă intim pentru tine?" - urmează să intru în posesia lui în perioada 10-15 iulie


  Ce mi-am cumpărat

- gel antiacneic cu busuioc, loţiune antiacneică cu busuioc şi emulsie pentru plajă SPF 30 de la Cosmetic Plant


- mască de păr Kallos cu fructe


- un evantai foarte frumos


-2 cărţi , Acneea şi E-mailul, codul bunelor maniere de pe Elefant.ro                                                     
       Cam atât pentru luna ce-a trecut....sper ca şi luna viitoare să fie la fel de frumoasă şi plină de surprize , nu de alta dar trebuie să am ceva ce să vă povestesc...... .


             Sper să vă placă noua mea rubrică.....vă doresc un sfârşit de săptămână ideal!!!

                                                         Vă pup!!!!
   


      

vineri, 29 iunie 2012

La bunici- o vară cu mult soare!!!!Hello,


          Vara şi-a intrat în drepturi .......copiii au luat vacanţă.....toate acestea îmi amintesc de copilărie.  Mă cuprinde nostalgia şi un zâmbet ştrengar îşi face apariţia pe chipul meu la gândul că anii frumoşi ai copilăriei s-au pierdut în negura timpului , vacanţele minunate petrecute la bunici nu se mai întorc dar sunt totodată fericită că bunicii mei dragi mă aşteaptă cu braţele deschise în fiecare vară.

         Vara înseamnă pentru cei mai mulţi dintre noi  mult soare, distracţie, petreceri, concediu, plajă, relaxare, plimbări prin natură, mare, hăinuţe lejere...... asta îmi doream şi eu acum  ceva timp de la fiecare vară. Copilul din mine încă mai tânjeşte după vara cu mult soare petrecută în ograda bunicii la cules de cireşe, vişine şi dude.....îngrijirea grădinii de legume din spatele casei...alergarea puilor prin grădină.....mersul la "furat" de mere în grădina vecinului.....mulsul vacii şi savurarea unei căni de lapte proaspăt.....adunarea ouălor din cuibar....mirosul îmbietor al plăcintelor şi cozonacilor  rumeniţi în cuptor......sunetul fermecător al greierilor.....zilele călduroase petrecute la umbra viei răcorindu-mă cu apă rece şi proaspătă adusă de la fântâna cu cumpănă de pe deal.....mersul desculţ prin iarbă....distracţia de la bâlci.....

     Vacanţele cu mult soare de la bunici au fost cele mai frumoase şi mi-ar plăcea să am şi acum posibilitatea ca timp de 3 luni de zile să evadez din jungla oraşului şi să ajung din nou pe tărâmul minunat al copilăriei mele.....nimic nu poate înlocui bucuria din sufletul meu numai la gândul că nu trece an din viaţa mea să nu plec la ţară, la bunici şi să mă pot regăsi, relaxa şi încărca cu energia ce mi-o poate oferi viaţa simplă şi liniştită de acolo.

             Visez la o vară  cu mult soare care să dureze o veşnicie!!!! Dacă visul meu va deveni vreodată realitate, asta rămâne de văzut....în schimb până ce voi afla eu răspunsul , o provoc pe Diana ( By Dee make-up and more) să ne împărtăşească din secretele unei veri cu mult soare!!!!!!

joi, 28 iunie 2012

Colectează selectiv şi natura îţi va mulţumi!!!Hello,                    După cum bine ştiţi , probabil , în perioada 25 iunie-28 iulie se desfăşoară o nouă campanie ce are drept scop promovarea acţiunii colecteazaselectiv.ro.

Campania se desfăşoară la punctele de colectare în perioada 25 iunie- 28 iulie.

Punctele de colectare selectivă din oraşele care participă la campanie se găsesc aici http://www.ecoromambalaje.ro/harta_colectare_selectiva.php.

               Nu mai staţi pe gânduri, luaţi-vă părinţii, bunicii, copii, prietenii şi mergeţi la punctele de colectare  şi aduceţi minin 10 deşeuri de ambalaje iar în schimb veţi primi un tichet răzuibil pe care poate scrie fie Câştigător ( pix din carton reciclabil, un evantai, o brăţară reflectorizantă pentru biciclişti, o minge de plajă, un frisbee, magneţi de frigider) sau Continuă să colectezi selectiv.

            Toate tichetele au un cod unic de identificare ce trebuie înscris pe site-ul http://www.colecteazaselectiv.ro/  sau trimis prin SMS la 1899  pentru a putea participa la tragerea la sorţi ce are ca drept premiu un Ford Ka.


         Lista oraşelor care participă în acţiune : Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum şi sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucureşti.


              COLECTEAZĂ  SELECTIV ŞI  NATURA ÎŢI VA MULŢUMI!!!!

     

miercuri, 27 iunie 2012

Mi-am primit jucăria!!!Hello,


         În urmă cu ceva timp am participat pe Blogatu la Campania " Câştigă o tabletă cu Jucăria Ta şi Magazinul de Hăinuţe" şi m-am înscris cu un articol despre jucării. Am fost norocoasă şi m-am înscris printre primii 50 şi am primit un premiu garantat: o jucărie.
         Ieri am intrat în posesia jucăriei şi ea arată cam aşa:
         Acestă jucărie se numeşte Escape 21 şi este adresată persoanelor de toate vârstele. Este ideală pentru cei ce călătoresc , este fabricată din lemn şi este uşoară putându-şi găsi cu uşurinţă un loc în geantă.
Chiar dacă iniţial pare simplu de rezolvat nu este chiar aşa...mie mi-a trebuit ceva timp să desluşesc misterul.
        Sunt mulţumită de jucărie mai ales datorită faptului că mi-a stârnit curiozitatea!!

                  Voi ce părere aveţi despre jucăriile din categoria IQ games?

                                              V-am pupat!!!

duminică, 24 iunie 2012

Duminica mergem la....Terra Park Bucureşti

Hello,           Săptămânile trecute v-am invitat la bălăceală şi relaxare dar pentru astăzi m-am gândit să schimbăm un pic ambientul şi să vă invit într-un loc de poveste, magic şi plin de distracţie.
            Atenţie , iubitorii de adrenalină şi nu numai sunt poftiţi să-şi petreacă Duminica la Terra Park din Bucureşti, cel mai mare parc  de distracţii din România.          
            Terra Park dispune şi de un site oficial http://www.terra-park.ro/ şi de asemenea şi o pagină de facebook care vă ţine la curent cu noutăţile, evenimentele şi ofertele curente.  Site-ul oficial vă pune la dispoziţie informaţii cu privire la atracţii, locaţia pentru suveniruri şi cortul unde poţi lua o gustare, orar, căi de acces, tarife, evenimente, accesul în parc etc.
           Trebuie să menţionez faptul că accesul în parc se face pe baza unui tichet ce te va costa doar 2 lei doar că pentru a avea acces  la atracţii, magazinul cu suveniruri, restaurante şi alte servicii taxabile trebuie să achiziţionezi un card de minim 50 Ron ce este valabil 1 an şi poate fi încărcat din nou cu numărul de puncte dorite.
           Tarifele diferă în funcţie de zi şi atracţia aleasă şi puteţi afla detalii aici. Dacă cumva vi se face foame şi simţiţi că aveţi nevoie de mai multă energie pentru a continua puteţi să faceţi un mic popas la Terra Park Food Court.

            Haideţi să vedem ce minunăţii ne aşteaptă la Terra Park.


         

           
         


        Ei bine, eu mă declar absolut fascinată de ceea ce am descoperit prin intermediul fotografiilor şi gândiţi-vă că ceea ce v-am prezentat eu în imagini e doar o parte din tot ceea ce puteţi găsi acolo la Terra Park.
           M-am gândit că un material video v-ar fi de mare ajutor      Din secţiunea Important a site-ului oficial  am extras urmăoarele informaţii: • Accesul copiilor cu varsta de sub 12 ani in incinta parcului, este permis doar  in prezenta unuia dintre parinti sau alt insotitor adult.
 • Copiii cu varsta de sub 12 ani trebuie sa fie supravegheati in permanenta de catre parinti sau insotitorul acestora.
 • Copiii cu inaltimea sub 1m au acces liber in park, iar la atractiile exterioare, insotiti de un adult se percepe taxa pentru o singura persoana.
 • Din motive de siguranta, accesul la rides-uri este restrictionat in functie de varsta, inaltime si greutate. Aceste restrictii sunt indicate in dreptul fiecaruri ride, in loc vizibil, si este obligatoriu a fi avute in vedere de catre fiecare dintre clientii parcului! Din motive de siguranta, accesul la rides-uri nu este permis pentru persoanele aflate sub influenta alcoolului sau drogurilor, femeile insarcinate sau persoanele care au probleme de sanatate  (afectiuni cardiace, ale coloanei vertebrale, etc).
 • Prin scanarea cardului de acces de catre clientii parcului, se prezuma ca acestia au luat cunostinta de restrictiile de acces, indeplinesc conditiile respective sau, in caz contrar, ca actioneaza pe proprie raspundere.
 • Personalul parcului este exonerat de raspundere in cazul producerii oricarui incident, determinat de nerespectarea de catre clientii parcului a restrictiilor de acces la rides-uri.
 • Prietenii nostri necuvantatori raman acasa cand stapanii sunt la Terra Park!
 • Este recomandata evitarea experimentarii atractiilor avand obiecte mici nesecurizate in buzunare(chei, brichete, lanterne, telefoane mobile etc).
 • Fumatul si consumul de mancare si bauturi in atractii este interzis.


 •           Ei bine , din păcate călătoria la Terra Park a luat sfârşit dar cel mai bine ar fi să trecem şi pe la Terra Park Souvenirs ca să rămânem şi cu o amintire materială nu numai vizuală , sau eventual să ne lăudam cunoscuţilor cu această experienţă inedită.

  Legendă fotografii:

  Fotografia nr 1: Sursa                                Fotografia nr.6: Sursa
  Fotografia nr 2: Sursa                                Fotografia nr.7: Sursa
  Fotografia nr.3: Sursa                                Fotografia nr.8: Sursa
  Fotografia nr.4: Sursa                                Fotografia nr 9: Sursa
  Fotografia nr.5: Sursa                                Fotografia nr.10: Sursa                        Vă doresc o Duminică cât mai frumoasă şi multă distracţie!!!!

  sâmbătă, 23 iunie 2012

  Giveaway Bioderma& Ce vor fetele           Este vara si ne place sa mergem la plaja si sa ne bronzam dar nu trebuie sa uitam de cremele de protectie. Ce vor fetele s-au gandit sa organizeze un giveaway minunat care are drept premiu produse Bioderma. Daca va tenteaza detalii aflati aici.
    

  vineri, 22 iunie 2012

  Top " Cele mai active cititoare"


  Hello,            A mai trecut o săptămână şi uite că este iarăşi vineri şi ne putem bucura din nou de weekend. Pentru astăzi v-am pregătit o postare mai aparte deoarece am simţit nevoie să fac acest lucru.
           Săptămâna viitoare se împlinesc 3 luni de când acest blog a luat naştere şi răsfoind prin arhivă m-am gândit să fac acest top . Înainte de a vi-l prezenta trebuie să vă mărturisesc că sunt foarte bucuroasă că prin intermediul acestui blog am reuşit să cunosc multă lume frumoasă şi voi încerca să cresc cât mai frumos prin intermediul acestui blog.
           Acum să vedem cine se regăseşte în acest Topul " Cele mai active cititoare":

  1. Alina - 20 comentarii

  2. Aurelia - 18 comentarii

  3. Fără Miere - 16 comentarii

  4. Diana - 16 comentarii

  5. El mundo-en colores - 10 comentarii

  6. S.S- 9 comentarii

  7. Simona - 8 comentarii

  8. Maria Agurita - 7 comentarii

  9. Coco  - 5 comentarii

                  Dragele mele aş dori să vă mulţumesc din suflet că mă vizitaţi  constant şi că îmi acordaţi câteva minute din timpul vostru preţios pentru a vă spune părerea , a mă susţine, felicita sau încuraja. De asemenea aş dori să le mulţumesc şi celorlalte cititoare ale mele : Raluca, Ramo, Estilo Hedonico, Andreeabacau, Ioana Roşu, Sandra B, Corina, Irene, Anda Zelenca, Iris, Lavender Thought, Manases Andreea, It's friday somewhere,Madalina, Kaiyo Aino şi  celor care nu mi-au lăsat nici un comentariu până acum.

               Vă rog să mă scuzaţi dacă cumva am omis , din greşeală, pe cineva. Pe viitor îmi propun să vă surprind într-un mod cât mai plăcut cu postările mele şi sper să nu vă dezamăgesc.

              
                                          V-am pupat!!!


          

  joi, 21 iunie 2012

  Review Vichy Normaderm  Hello,


         În urmă cu 1 lună am avut ocazia să testez împreună cu Cossa"S Cosmetics crema Vichy Normaderm. Am auzit numai păreri bune până acum despre această cremă dar am avut nevoie de aproape 1 lună de zile ca să-mi pot forma o părere.


  Descrierea Producătorului

  Prima cremă cu  efect de transformare totală  pentru tenul cu probleme.
   Potrivită  chiar şi pentru pielea sensibilă.
  Recomandare: Ten cu tendinţă acneică
  Eficacitate: Asocierea inedită cu a 3 ingrediente active ( Acid salicilic+Acid Glicolic+LHA) într-o cremă hidratantă 24h.
  Aplicare: Excelentă ca bază de machiaj. Se aplică zilnic pe pielea în prealabil curăţată. A se evita conturul ochilor.


  Cantitate : 50 ml

  Preţ: cca. 75 Ron

  Perioadă testare: 1 lună

  Aplicare: 1/2 ori pe zi
  Puncte tari (+)

  + textură lejeră
  + fără efect gras şi lipicios
  + hidratare intensă
  + reduce roşeaţa
  + vindecă petele post-acnee
  + reduce imperfecţiunile tenului
  + combate porii dilataţi
  + catifelează tenul
  + ambalajului este unul practic datorită dimensiunii , el găsindu-şi cu uşurinţă locul în portfardul tău
  + modalitatea de dozare a cremei este una igienică şi practică deoarece pot să folosesc cantitatea ideală pentru o aplicare
  + este foarte economic...am nevoie de o cantitate foarte mică pentru a aplica pe toată faţa, gât şi decolteu


  Puncte slabe ( - )

  - nu intervine în diminuarea luciului feţei
  - din punctul meu de vedere preţul este prea mare pentru bugetul meu
  - mirosul este puţin înţepător, deranjant pentru simţul meu olfactiv


                    Crema Vichy Normaderm a fost creată pentru a combate cele 6 semne principale ale tenului cu probleme:

  IMPERFECŢIUNI

  PORI DILATAŢI

  LUCIU

  ROŞEAŢĂ

  PETE POST-ACNEE

  RELIEF NEUNIFORM


               În ceea ce mă priveşte , dintre cele şase semne , crema Vichy Normaderm  nu a reuşit să combată luciul tenului meu dar eu consider că, în general , a făcut treabă bună. Tenul meu este hidratat şi arată mult mai bine deoarece au început să dispară şi semnele rămase de la acnee.
              Per ansamblu pot spune că sunt foarte mulţumită de această cremă şi o recomand cu încredere tuturor persoanelor care au un ten cu tendinţă acneică.

                  Aţi încercat Vichy Normaderm? Ce părere aveţi despre acestă cremă?
            

                                                    V-am pupat!!!


                  
  marți, 19 iunie 2012

  A sosit coletul cu răsfăţ de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj!!!
  Bună seara dragelor/ dragilor,


           Eu sunt foarte fericită deoarece tocmai ce m-am răsfăţat cu unul din gelurile de la Complex Apicol Veceslav Harnaj . Cei care mă citesc ştiu că eu sunt o fană a produselor româneşti şi mă bucur tare mult că mi s-a oferit ocazia de a testa noua gamă de geluri de duş.
          

          Prima impresie este foarte importantă pentru mine aşa că , pot să spun că prima impresie este foarte bună dar nu vreau să mă grăbesc aşa că va trebuie să mai aveţi puţintică rabdare până ce voi reveni cu un review.
         Eu am ales să testez gelurile de duş FLORAL şi FLORAMIN. Promit că voi reveni curând cu părerea mea.


                O seară cât mai plăcută vă doresc!!!! V-am pupat!!!
         

  Review Vichy Idealia
        Bună ziua,

               Cine nu îşi doreşte o piele ideală...dar cred că e foarte greu să-ţi imaginezi că există o cremă care să ne îndeplinească acest vis. Cei de la Vichy ne promit că noua cremă Vichy Idealia , datorită celor 3 ingrediente vor aduce transformări în ceea ce priveşte calitatea pielii.
               Eu mă ghidez după principiul ....până nu văd nu cred. Ei bine, cei de la Vichy cred că s-au ghidat după acelaşi principiu când au organizat o companie de lansare interesantă şi zic eu foarte eficientă. Pe pagina lor de facebook au lansat o aplicaţie iar primilor 2000 de participanţi li s-au oferit un plic cu 2 mostre şi şansa de a câştiga una din cele 100 de creme puse la bataie.
              Plicul cu cele două mostre l-am primit, după cum bine ştiţi dintr-o postare anterioară,şi le-am şi testat. Acum bineînţeles, după cum v-am promis, revin cu păreri.  Perioada de testare: 3 zile, aplicată de 2 ori/ zi
  Cantitate: 2 ml/ mostră

                                   Puncte  tari ( +)                                    
                                                             
        + catifelează pielea
        + hidratează intens tenul
        + conferă luminozitate tenului
        + fără parabeni
  +se absoarbe foarte repede
  + mirosul este unul delicat şi foarte plăcut
       

               Puncte slabe (- )
        - după aplicarea cremei pielea mea devine mult prea lucioasă dar asta o pun pe seama tenului meu care este unul mixt cu exces de sebum în zona T
        - preţul este foarte mare


              Adevărul , din puncul meu de vedere, despre această cremă este spus oarecum pe jumătate deoarece timpul de testare a fost scurt. Sunt convinsă că după cel puţin o lună de utilizare zilnică a cremei transformările la nivel tenului sunt mult mai vizibile.


              Chiar dacă am folosit doar 2 mostre sunt surprinsă de schimbările în bine ale tenului meu şi dacă aş dispune de bănuţii necesari achiziţionării ei nici nu aş mai sta pe gânduri. Cu siguranţă este o cremă ideală pentru ten.
             
                                 Voi ce părere aveţi despre crema Vichy Idealia?
                                                     V-am pupat!!!
               

  luni, 18 iunie 2012

  Cosmetic Plant te ajută să rezolvi problema căderii părului!!!
  Hello,

          Nu ştiu dacă v-am mai spus, dar eu ador părul lung , frumos şi sănătos şi mă doare sufletul atunci când trebuie să mai tai  câte puţin din el. Chiar dacă îi acord o atenţie specială, de vreo câteva luni, mă confrunt cu o problemă: căderea părului!!!! Iniţial am pus-o pe seama stresului şi a lipsei de vitamine, sau a alimentaţie haotice. În prezent iau suplimente nutritive şi în ceea ce priveşte alimentaţia îi acord o atenţie aparte.
          După îndelungi încercări de a schimba ceva în ceea ce priveşte îngrijirea părului am ajuns la singura concluzie........NIMIC nu a funcţionat.  Spre fericirea mea, cei de la Cosmetic Plant au lărgit gama de produse de îngrijire a părului cu două şampoane şi o loţiune.

     

  Şampon STOP! căderii părului cu trifoi roşu şi pantenol (250 ml)

  Bazat pe un principiu activ ce combină acţiunea unei peptide cu cea a extractului de trifoi roşu, şamponul are o eficienţă crescută împotriva căderii părului şi stimuleaza creşterea acestuia.
  Preţ online: 12,5 lei

  Şampon seboreglator cu salcie alba şi complex de vitamine B (250 ml)

  Şamponul seboreglator curăţă delicat dar eficient părul şi pielea capului. Asocierea principiilor active de origine vegetală (extract de salcie albă, concentrat din manuka, extract de măceşe) cu vitaminele B5 şi B6 asigură o funcţionare normală a proceselor fiziologice de secreţie a sebuum-ului. Senzaţia de mâncărime şi iritaţia dispar, iar părul rămâne plin de vitalitate, păstrându-şi forma optimă pentru mai mult timp.
  Preţ online: 12 lei

  Loţiune STOP! căderii părului cu trifoi roşu (100 ml) -> apare într-o lună

  Cu o compoziţie bazată pe un ingredient activ complex, extract de trifoi roşu şi acetyl tetrapeptide-3, loţiunea realizează o îmbunătăţre a ratei creşterii părului cu 46% (conform testelor clinice realizate de către producătorul ingredientului după aproximativ 4 luni de folosire). Loţiunea stimulează creşterea părului şi acţionează în mod direct prin 3 mecanisme asupra factorilor responsabili de căderea părului: normalizează ciclul de creştere a firului de păr, consolidează ancorarea acestuia şi menţine dimensiunea foliculului pilos.
  Preţ recomandat: 29 lei
                         Sursa

            
           Eu chiar mă gândesc serios să achiziţionez unul din acele şampoane mai ales că nu conţin SLS şi SLES (detergenţi folosiţi în industria cosmetică). Dacă vreţi să consultaţi întreaga gamă de produse pentru îngrijire a părului ,puteţi să consultaţi site-ul oficial Cosmetic Plant http://www.cosmeticplant.com/ şi cu siguranţă veţi găsi un produs care se va plia preferinţelor voastre.


                           Voi ce metode folosiţi pentru combaterea căderii părului?

                                                Vă pup!!!

  duminică, 17 iunie 2012

  Duminica mergem la .....Complex Paradisul Acvatic Braşov


  Bună dimineaţa,


           Uite că a mai trecut o săptămână şi mâine este din nou duminică. Săptâmâna trecută am lansat această rubrică şi am fost foarte încântată să observ că vă place aşa că m-am hotârât  să găsesc cele mai interesante destinaţii turistice din ţară.
            Ziua de astăzi se anunţă una foarte frumoasă şi e păcat să staţi în casă. Duminica aceasta m-am gândit să facem o vizită  virtuală  la Complexul Paradisul Acvatic din Braşov deoarece e timpul pentru o BĂLĂCEALĂ.


  Paradisul Acvatic:
  - este localizat pe Bulevardul Griviţei  2F-2G( ieşirea spre Tg-Mureş), Braşov
  - s-a înfiinţat în 2007
  - se întinde pe o suprafaţă de 12 000 mp parte acoperită şi 12 000 mp destinată sezonului estival
  - capacitatea este de 2000 de persoane
  - dispune de 6 piscine interioare şi 2 piscine în aer liber,  topogoane cu apă, saune, jacuzzii, grotă de relaxare, sală de fitness, teren de fotbal acoperit, teren de volei pe nisip, restaurant şi terase, zonă de şezlonguri pentru 1500 persoane
  -parcare pentru aprox 600 de autoturisme

              Site-ul oficial al Complexului este http://www.paradisulacvatic.ro/ro şi vă pune la dispoziţie informaţii despre bazine, servicii, localizare, tarife şi program, galerie foto şi video.
              Gata cu pălăvrăgeala ....acum să curgă fotografiile :
                                                           
                                             Bazin de înot  Complex piscine şi SPA                                      


  Bazin relaxare                                               


  Piscină exterioară                                                  


  Zona piscină estivală                                           


  Topogane                                                              

  Sală de fitness                                                 


  Bazin interior-exterior                                          


  Saună                                                                


  Jacuzzi                                                              

             După cum bine v-aţi dat seama din imagini complexul chiar îşi merită numele deoarece este absolut superb şi nu ai cum să te plictiseşti  chiar dacă petreci o zi întreagă aici. Puteţi să veniţi cu mare încredere însoţiţi şi de copii deoarece complexul dispune  de piscine, bazine şi spaţii de joacă pentru cei mici.
            Pe mine m-au convins imaginile şi pe zi ce trece ajung la concluzia că România deţine locuri frumoase şi nu trebuie să alegem alte destinaţii externe pentru a ne distra şi relaxa.

  Legendă foto:
               Foto nr 1: Sursa                            Foto nr 6: Sursa
               Foto nr 2: Sursa                            Foto nr 7: Sursa
               Foto nr 3: Sursa                            Foto nr 8: Sursa
               Foto nr 4: Sursa                            Foto nr 9: Sursa
               Foto nr 5: Sursa                            Foto nr 10: Sursa                         Vă doresc o zi însorită şi multă distracţie!! Vă pup

              
   
  sâmbătă, 16 iunie 2012

  Părul împletit - o coafură simplă şi lejeră pentru zilele călduroase.  Hello,
          Sunt atât de fericită că a venit vara şi totodată mă confrunt cu o problemă de fiecare dată când temperaturile ajung la 30 de grade Celsius sau chiar mai mult. Veşnica mea problemă este legată de păr ....pe care , în timpul verii, l-aş dori cât mai scurt. Având în vedere că nu mă lasă inima să-l scurtez prea mult trebuie să mă gândesc  mereu cum să fac să nu-mi provoace disconfort.

         Dacă aveţi părul lung , bănuiesc că mă înţelegeţi şi ştiţi cât de greu este de întreţinut pe timpul verii mai ales dacă alegi să mergi la mare, ştrand/piscină sau pur şi simplu în viaţa de zi cu zi. Ador părul lung pentru că iarna îmi ţine de cald la urechiuşe dar vara nu-mi place că trebuie mereu să-l prind cumva pentru a nu-mi provoca iritaţii sau să-mi fie prea cald.
         Coafurile pe care le adopt eu cel mai mult vara sunt cele care au la bază împletiturile ( pur şi simplu le ador) dar cu condiţia să fie cât mai lejere şi simplu de realizat. Zilele acestea am făcut ceva muncă de cercetare pe această temă aşa că aş dori să împărtăşesc cu voi preferinţele mele.

                                                               Sursa
                                                               Sursa
                                                              Sursa
                                                         Sursa
                                                          Sursa
                                                         Sursa

                                    Un bonus aşa ca de final de postare                             Voi cum vă aranjaţi părul pe perioada verii?

                    Vă urez o seară cât mai plăcută!!!! V-am pupat!!