Persoane interesate

marți, 5 iunie 2012

1 Iunie înflăcărat!!!!


           Hello,


              Încep prin a mă scuza că nu am reuşit să mai postez în ultimele zile deoarece am fost plecată din localitate undeva la ţară şi nu am avut acces la internet ( nici măcar semnal nu aveam cum trebuie la telefon). Au fost câteva zile pline de soare şi relaxare.
             V-am promis că atunci când mă voi întoarce voi face o postare legată de 1 Iunie....chiar dacă a trecut , această sărbătoare are un farmec aparte pentru mine deoarece se păstrează o anumită tradiţie la mine în oraş.
            Copilăria mea a fost una foarte frumoasă şi chiar mi-aş dori să mai retrăiesc acele momente ale vieţii. Cel mai mult aşteptam să vină ziua de 1 Iunie deoarece nu mergeam la şcoală ci se organizau foarte multe activităţi extraşcolare, cum ar fi: competiţii sportive, concurs de desene pe asfalt, excursii şcolare dar cel mai important şi cel mai mult aşteptat era FOCUL DE TABĂRĂ.
           Dacă iniţial acest foc de tabără se organiza doar într-un singur loc ( de obicei pe terenul de fotbal) cu timpul , am ajuns ca de 1 Iunie să fac un adevărat tur al focurilor de tabără deoarece el era organizat în mai multe zone ale oraşului.
          Anul acesta am retrăit acele clipe din copilărie când , odată cu lăsarea serii, cutreieram întreg oraşul în căutarea celui mai frumos foc de tabără. Consider că pentru a descrie frumuseţea acestui vechi obicei, cel mai bine ar fi să vă las să retrăiţi odată cu mine prin intermediul imaginilor.




Voi cum aţi petrecut de 1 Iunie?
Vă doresc o zi cât mai frumoasă !!!!!!

2 comentarii: