Persoane interesate

luni, 18 iunie 2012

Cosmetic Plant te ajută să rezolvi problema căderii părului!!!




Hello,

        Nu ştiu dacă v-am mai spus, dar eu ador părul lung , frumos şi sănătos şi mă doare sufletul atunci când trebuie să mai tai  câte puţin din el. Chiar dacă îi acord o atenţie specială, de vreo câteva luni, mă confrunt cu o problemă: căderea părului!!!! Iniţial am pus-o pe seama stresului şi a lipsei de vitamine, sau a alimentaţie haotice. În prezent iau suplimente nutritive şi în ceea ce priveşte alimentaţia îi acord o atenţie aparte.
        După îndelungi încercări de a schimba ceva în ceea ce priveşte îngrijirea părului am ajuns la singura concluzie........NIMIC nu a funcţionat.  Spre fericirea mea, cei de la Cosmetic Plant au lărgit gama de produse de îngrijire a părului cu două şampoane şi o loţiune.

   

Şampon STOP! căderii părului cu trifoi roşu şi pantenol (250 ml)

Bazat pe un principiu activ ce combină acţiunea unei peptide cu cea a extractului de trifoi roşu, şamponul are o eficienţă crescută împotriva căderii părului şi stimuleaza creşterea acestuia.
Preţ online: 12,5 lei

Şampon seboreglator cu salcie alba şi complex de vitamine B (250 ml)

Şamponul seboreglator curăţă delicat dar eficient părul şi pielea capului. Asocierea principiilor active de origine vegetală (extract de salcie albă, concentrat din manuka, extract de măceşe) cu vitaminele B5 şi B6 asigură o funcţionare normală a proceselor fiziologice de secreţie a sebuum-ului. Senzaţia de mâncărime şi iritaţia dispar, iar părul rămâne plin de vitalitate, păstrându-şi forma optimă pentru mai mult timp.
Preţ online: 12 lei

Loţiune STOP! căderii părului cu trifoi roşu (100 ml) -> apare într-o lună

Cu o compoziţie bazată pe un ingredient activ complex, extract de trifoi roşu şi acetyl tetrapeptide-3, loţiunea realizează o îmbunătăţre a ratei creşterii părului cu 46% (conform testelor clinice realizate de către producătorul ingredientului după aproximativ 4 luni de folosire). Loţiunea stimulează creşterea părului şi acţionează în mod direct prin 3 mecanisme asupra factorilor responsabili de căderea părului: normalizează ciclul de creştere a firului de păr, consolidează ancorarea acestuia şi menţine dimensiunea foliculului pilos.
Preţ recomandat: 29 lei
                       Sursa

          
         Eu chiar mă gândesc serios să achiziţionez unul din acele şampoane mai ales că nu conţin SLS şi SLES (detergenţi folosiţi în industria cosmetică). Dacă vreţi să consultaţi întreaga gamă de produse pentru îngrijire a părului ,puteţi să consultaţi site-ul oficial Cosmetic Plant http://www.cosmeticplant.com/ şi cu siguranţă veţi găsi un produs care se va plia preferinţelor voastre.


                         Voi ce metode folosiţi pentru combaterea căderii părului?

                                              Vă pup!!!

9 comentarii:

  1. Mulumesc frumos pentru postarea asta, ii voi lua si eu unul dintre sampoane prietenului meu, dupa descriere si mai ales daca nu are SLS clar o sa i se potriveasca... :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult ca ti-a fost de folos, draga mea!! pupici

      Ștergere
  2. Nu stiam ca cei de la Cosmetic Plant isi diversifica gama. E bine de stiut :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi incerca sa fiu la curent cu tot ce e nou si sa sa spun si voua!!! pupici

      Ștergere
  3. eu de 2 saptamani imi fac un ou cu zeama de la o lamaie stoarsa si 2 linguri de ulei de masline,ca un fel de masca ,o aplic pe par si stau cam 20 min apoi il spal ca de obicei sampon/balsam .Sa vedem rezultatul dupa 1 luna .. :* :* pooop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de idee...stiu ca uleiul de masline si oul fac minuni!!! Daca cumva da rezultate sa ma anunti ca atunci ma incumet sa folosesc si eu aceasta masca!!! poop

      Ștergere
    2. zeama de lamaie usuca parul, e folosita in mastile pt parul gras impreuna cu albus ou batut spuma, iar uleiul de masline nu se aplica la radacina, deoarece ingrasa parul si il lasa fara volum, de aceea se aplica doar pe varfuri, iar pe radacina se aplica ulei de ricin cu vit. A :)

      Ștergere
  4. la cosmetic plant au de obicei chestii faine.. mai incearca masti naturale, poate ajuta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. va recomand sa incercati remediul naturist fabricat de domnul Ambrau Dorel in Bihor, manual,interesanta este si combinatia de plante pe care o are in compozitie! il gasiti aici: http://ameplant.ro/produs.php?id=1280&denumire=Remediu_Naturist_impotriva_Caderii_Parului_Contra_Matretii_500ml cu incredere!

    RăspundețiȘtergere