Persoane interesate

duminică, 10 iunie 2012

Duminica mergem la.......Aqualand Deva!!!!


Hello,


         Având în vedere că , din punct de vedere calendaristic este vară, trebuie să profităm la maxim de zilele libere. Începând de azi , m-am gândit să lansez o nouă rubrică intitulată " Duminica mergem la..." Am ales ziua de duminică deoarece pentru mulţi dintre noi este singura zi liberă. În cadrul acestei rubrici mi-am propus să vă prezint cele mai frumoase destinaţii şi modalităţi de petrecere a timpului liber.
           Pentru duminica aceasta am ales Aqualand Deva . 

De ce am făcut această alegere?
   1. Din punctul meu de vedere este cel mai frumos, dotat şi diversificat complex acvatic din judeţul Hunedoara.
   2. L-am vizitat de 2 ori şi am fost plăcut impresionată de ceea ce am găsit acolo.
  3. Este acoperit ceea ce îţi oferă posibilitatea de a te distra şi relaxa indiferent dacă afară plouă sau dacă temperaturile sunt sub 0 grade Celsius.
 4. Tariful de intrare este accesibil pentru orice buzunar.
 5. Activităţile şi serviciile oferite sunt diversificate.
 6. Se adresează tuturor categoriilor de vârstă.


                 Complexul acvatic Aqualand este situat în Deva , Strada Axente Sever nr 34 ( lângă stadionul municipal Cetate) şi dispune de 7 bazine de agrement ( 1 bazin cu valuri, 1 bazin pentru copii, 1 bazin vârtej, 2 bazine pentru adulţi, 2 bazine jacuzii). Dacă vreţi să vă faceţi o părere cu privire la bazine şi incinta complexului puteţi accesa secţiunea galerie de pe siteul oficial al complexului http://www.aqualanddeva.ro/.

                 Ultima vizită pe care am făcut-o la Aqualand a fost chiar înainte sărbătorile de Paşte . A fost un cadou de Paşte din partea iubitului meu care s-a gândit ca cel mai frumos mod de a ne distra şi relaxa este acest complex acvatic. Ei bine , dacă afară era primăvară în incinta complexului era de-a dreptul vară ( temperatura aerului este de 35 grade Celsius iar temperatura apei din bazine este de 32-35 grade Celsius).
Cel mai mult mi-au plăcut bazinele cu jacuzii şi bazinul cu valuri ( pentru o clipă am crezut că m-am teleportat la Marea Neagră) în timp ce iubitul meu şi-a petrecut cel mai mult timp la topogan şi bazinul vârtej.

               Pentru 3 ore de relaxare am plătit doar 20 Ron/ persoană şi am rămas plăcut impresionată de faptul că totul sclipea de curăţenie ( duşuri, toalete, vestiare etc). Trebuie să vă mai informez că acest complex este dotat şi cu un restaurant, saună, masaj şi solar.
              Pentru amatorii de bronz să ştiţi că aveţi două alternative: solarul sau dacă preferaţi bronzul natural aveţi posibilitatea să vă "tolăniţi " pe şezlongurile aflate pe explanada aflată în exterior.
              Site-ul oficial al complexului   http://www.aqualanddeva.ro/. vă oferă detalii cu privire la orar, tarife, evenimente, activităţi, bazine, galerie foto şi video şi la secţiunea Cum Ajung? vă sunt oferite detalii cu privire la căile de acces pentru a ajunge cât mai repede şi uşor la   Aqualand .
              Dacă sunteţi de prin apropiere şi nu numai , nu ezitaţi să vă petreceţi câteva ore frumoase în incinta acestui minunat complex acvatic.

                    Sper că v-a plăcut postarea de azi şi informaţiile vă pot fi de folos. Dacă doriţi să continui cu această rubrică aştept comentariile voastre şi de ce nu sugestii cu privire la eventuale destinaţii despre care aţi vrea să aflaţi mai multe.
Va las să vă mai delectaţi cu câteva fotografii:

                                                                   Sursa

                                                                    Sursa


P.S La următoarea vizită la Aqualand voi lua cu mine şi aparatul foto.


Vă doresc să aveţi parte de o Duminică cât mai frumoasă. Vă pup!!
                                         

11 comentarii:

  1. Wow, ce bine arataaaa...hihi, tocmai i-am aratat pozele prietenului meu si l-am convins sa mergem weekendul viitor, sper sa nu se razgandeasca, vin cu poze :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept sa vad pozele....sper ca pe viitor sa te surprind cu alte destinatii frumoase!! pupici

      Ștergere
  2. tu esti de la mine din judet??? :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. wow arata super bine :)) poop si distractie placuta celor ce vor vizita acel loc XOxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o sa ai ocazia sa viziteti si tu acest minunat complex acvatic....mai ales ca acum ai aflat de el!!!:)

      Ștergere
  4. ce dragut..poate ajung vre-odata !

    RăspundețiȘtergere