Persoane interesate

duminică, 24 iunie 2012

Duminica mergem la....Terra Park Bucureşti





Hello,



           Săptămânile trecute v-am invitat la bălăceală şi relaxare dar pentru astăzi m-am gândit să schimbăm un pic ambientul şi să vă invit într-un loc de poveste, magic şi plin de distracţie.
            Atenţie , iubitorii de adrenalină şi nu numai sunt poftiţi să-şi petreacă Duminica la Terra Park din Bucureşti, cel mai mare parc  de distracţii din România.



          
            Terra Park dispune şi de un site oficial http://www.terra-park.ro/ şi de asemenea şi o pagină de facebook care vă ţine la curent cu noutăţile, evenimentele şi ofertele curente.  Site-ul oficial vă pune la dispoziţie informaţii cu privire la atracţii, locaţia pentru suveniruri şi cortul unde poţi lua o gustare, orar, căi de acces, tarife, evenimente, accesul în parc etc.
           Trebuie să menţionez faptul că accesul în parc se face pe baza unui tichet ce te va costa doar 2 lei doar că pentru a avea acces  la atracţii, magazinul cu suveniruri, restaurante şi alte servicii taxabile trebuie să achiziţionezi un card de minim 50 Ron ce este valabil 1 an şi poate fi încărcat din nou cu numărul de puncte dorite.
           Tarifele diferă în funcţie de zi şi atracţia aleasă şi puteţi afla detalii aici. Dacă cumva vi se face foame şi simţiţi că aveţi nevoie de mai multă energie pentru a continua puteţi să faceţi un mic popas la Terra Park Food Court.

            Haideţi să vedem ce minunăţii ne aşteaptă la Terra Park.






         

           
         










































































        Ei bine, eu mă declar absolut fascinată de ceea ce am descoperit prin intermediul fotografiilor şi gândiţi-vă că ceea ce v-am prezentat eu în imagini e doar o parte din tot ceea ce puteţi găsi acolo la Terra Park.
           M-am gândit că un material video v-ar fi de mare ajutor



      Din secţiunea Important a site-ului oficial  am extras urmăoarele informaţii:



  • Accesul copiilor cu varsta de sub 12 ani in incinta parcului, este permis doar  in prezenta unuia dintre parinti sau alt insotitor adult.
  • Copiii cu varsta de sub 12 ani trebuie sa fie supravegheati in permanenta de catre parinti sau insotitorul acestora.
  • Copiii cu inaltimea sub 1m au acces liber in park, iar la atractiile exterioare, insotiti de un adult se percepe taxa pentru o singura persoana.
  • Din motive de siguranta, accesul la rides-uri este restrictionat in functie de varsta, inaltime si greutate. Aceste restrictii sunt indicate in dreptul fiecaruri ride, in loc vizibil, si este obligatoriu a fi avute in vedere de catre fiecare dintre clientii parcului! Din motive de siguranta, accesul la rides-uri nu este permis pentru persoanele aflate sub influenta alcoolului sau drogurilor, femeile insarcinate sau persoanele care au probleme de sanatate  (afectiuni cardiace, ale coloanei vertebrale, etc).
  • Prin scanarea cardului de acces de catre clientii parcului, se prezuma ca acestia au luat cunostinta de restrictiile de acces, indeplinesc conditiile respective sau, in caz contrar, ca actioneaza pe proprie raspundere.
  • Personalul parcului este exonerat de raspundere in cazul producerii oricarui incident, determinat de nerespectarea de catre clientii parcului a restrictiilor de acces la rides-uri.
  • Prietenii nostri necuvantatori raman acasa cand stapanii sunt la Terra Park!
  • Este recomandata evitarea experimentarii atractiilor avand obiecte mici nesecurizate in buzunare(chei, brichete, lanterne, telefoane mobile etc).
  • Fumatul si consumul de mancare si bauturi in atractii este interzis.


  •           Ei bine , din păcate călătoria la Terra Park a luat sfârşit dar cel mai bine ar fi să trecem şi pe la Terra Park Souvenirs ca să rămânem şi cu o amintire materială nu numai vizuală , sau eventual să ne lăudam cunoscuţilor cu această experienţă inedită.

    Legendă fotografii:

    Fotografia nr 1: Sursa                                Fotografia nr.6: Sursa
    Fotografia nr 2: Sursa                                Fotografia nr.7: Sursa
    Fotografia nr.3: Sursa                                Fotografia nr.8: Sursa
    Fotografia nr.4: Sursa                                Fotografia nr 9: Sursa
    Fotografia nr.5: Sursa                                Fotografia nr.10: Sursa



                          Vă doresc o Duminică cât mai frumoasă şi multă distracţie!!!!

    12 comentarii:

    1. Foarte frumos! Ai ajuns acolo?:)

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Din pacate nu:((( dar mi-ar placea sa ajung si sa-mi petrec o zi intreaga acolo!!!

        Ștergere
    2. Răspunsuri
      1. Multumesc frumos...din pacate sunt mult prea departe de acest minunat parc asa ca vizita ramane la categoria " pe viitor imi doresc sa ajung acolo". pupici

        Ștergere
    3. Wow iubesc parcurile de distractie, dar pacat ca locuiesc atat de departe de bucuresti ca toata ziua as fi la terra park. Chiar azi ma gandeam sa-mi programez o vacanta care sa includa si un park de distractii.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Daca te hotarasti sa petreci o zi intr-un parc de distractii da-mi de stire!!! Abia astept sa vad cum te-ai distrat!!poop

        Ștergere
    4. Buna, daca ai putea sa schimb fontul, mi-e foarte greu sa citesc blogul, desi mi-ar placea tare mult. pupici

      RăspundețiȘtergere
    5. o multime de "ringhispiruri" (niciodata n-am stiut de unde provine cuvantul si cum se scrie corect) ;)

      RăspundețiȘtergere