Persoane interesate

miercuri, 13 iunie 2012

Vichy Idealia



Bună,


             Astăzi , dis de dimineaţă  am zărit în cutia poştală pliculeţul de la Vichy cu cele două mostre .Aceste mostre le-am primit deoarece am avut norocul să mă număr printre cele 2000 de participante la aplicaţia de pe facebook.
            Pliculeţul este foarte frumos:
     
         În cel mai scurt timp o să încerc mostrele şi după ce-mi voi forma o idee voi reveni cu o postare.
Dacă încă nu v-aţi înscris la aplicaţia de pe pagina de facebook mai aveţi timp până pe 14 iunie, aşa că  nu mai staţi pe gânduri şi grăbiţi-vă. Mai multe detalii puteţi aflaţi aici.

                   O zi cât mai frumoasă vă doresc ....v-am pupat!!!

6 comentarii:

  1. cu siguranta vecinii mei draguti mi le-ar fi furat din posta, daca nu cumva extraordinara mea postarita pe care as vrea s-a vad cat mai departe...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea am citit ca in termen de 2 saptamani de cand te-ai inscris vei primi plicul cu mostre...asa ca nu fi necajita...le vei primi curand poate!! pupici

      Ștergere
  2. eu am avut un pliculet dintr-o revista, am folosit putina crema intr-o dimineata, pe fuga, restul a sfarsit la gunoi, eu imi dau seama din prima ce e bun pt. mine, si ce nu.. evident, asta se inscrie in ultima categorie, desi din cate stiu/am citit, vichy e un brand ok.. fara efect pt. mine oricum :)

    RăspundețiȘtergere