Persoane interesate

luni, 2 iulie 2012

Comanda Cosmetic Plant & Elefant.ro



Hello,


           A venit timpul să vă anunţ că mi-am făcut curaj şi am intrat şi eu în rând cu oamenii.....adică am început să prind gustul cumpărăturilor on line. Pentru început am ales să cumpăr nişte produse cosmetice şi 2 cărţi.
        Şi acum să detaliem , ca să înţelegeţi şi voi ceva din ce tot îndrug eu aici.

Prima comandă a fost cea de la Elefant.ro, o librărie on-line. În urmă cu ceva timp, site-ul a împlinit frumoasa vârstă de 2 ani şi au fost foarte drăguţi şi s-au gândit să sărbătorească împreună cu cititorii săi şi au oferit transport gratuit la orice comandă şi un voucher de 10 Ron.
        Din multitudinea de cărţi puse la dispoziţie , eu mi-am ales 2 cărţi....

1. Acneea- Elizabeth Holmes





2. E-mailul : codul bunelor maniere - Shirley Taylor



Ceea ce m-a determinat să le aleg sunt descrierile , pe scurt, ce însoţesc fiecare carte în parte  astfel încât cititorul să -şi facă o primă impresie asupra conţinutului cărţii.
Până în acest moment , nu am reuşit numai să răsfoiesc cele două cărţi alese de mine, dar pe viitor le voi citi cu atenţie şi voi reveni cu o postare separată.
  Am plătit pentru ambele cărţi o sumă modică , 3.30 Ron.



Cea de-a doua comandă este de la Cosmetic Plant. În urmă cu ceva timp vă spuneam că am câştigat la o leapşă un gel antiacneic cu busuioc şi o loţiune antiacneică. Fiind mulţumită de beneficiilor lor, despre care v-am vorbit aici,  m-am decis să mi le comand deoarece celelalte sunt pe terminate. Alături de aceste produse pentru ten mi-am ales şi o Emulsie pentru plajă cu SPF 30 .



              Dacă despre produsele pe bază de busuioc v-am vorbit , va veni şi rândul Emulsiei pentru plajă  dar presimt că nu va trebui să aşteptaţi prea mult deoarece se anunţă vreme numai bună de bronzat şi de testat!!
         Toate cele 3 produse m-au făcut să scot din buzunar doar 35 Ron.


        Am ajuns la concluzia că e mult mai confortabil să comanzi on-line şi uneori şi mai ieftin, aşa că , pe viitor mă voi orienta către cumpărăturile on-line.


                                      Vă doresc o zi superbă şi v-am pupat!!!


       

4 comentarii:

  1. Si eu sunt fana a shoppingului online, mi se pare mult mai comod :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da asa este, mult mai comod si mai avantajos deoarece poti profita de oferte si poti petrece mult timp prin magazine!!!:)

      Ștergere
  2. Sa le folosesti sanatoasa scumpa:* Si eu folosesc lotiunea antiacneica , imi place mult:p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea....si eu am introdus-o in ritualul de ingrijire si nu pot sa ma desparte de ea!!!:)

      Ștergere