Persoane interesate

duminică, 8 iulie 2012

Duminica mergem la ....Costineşti!!!



Hello,


      Duminica aceasta se arată a fi una superbă, cu mult soare şi numai bună de stat la plajă....şi unde putem căpăta un bronz superb decât la mare. Am ales să vă vorbesc despre staţiunea Costineşti deoarece acolo am fost în anii trecuţi şi mi-a plăcut.
      Staţiunea Costineşti este recunoscută ca fiind o staţiune a tineretului.....într-adevăr, după Mamaia este cea mai aglomerată staţiune de pe litoral. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la această staţiune a fost faptul că preţurile la cazare au fost ok, restaurantele, terasele, auto-servirea erau amblasate în apropierea plajei , mâncarea era foarte bună, meniul diversificat şi preţurile foarte bune chiar dacă era plin sezon estival.
      Ceea ce nu mi-a plăcut a fost aglomeraţia de pe plajă ....deoarece trebuia să te trezeşti foarte devreme ca să îţi poţi alege un loc pe plajă, şi cum eu nu prea sunt matinală tot timpul trebuia să mă mulţumesc cu ce găseam.
     Acum o să vă las să vedeţi câteva fotografii:




                                                             Bonus o poză cu mine


Vă doresc o zi superbă. Vă pup
  

5 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Da ai dreptate...mi-am cam facut de cap...dar promit ca nu se mai intampla:)

      Ștergere
  2. La Costinesti n-am ajuns niciodata nici macar in visita si nici la vama Veche, sper ca in viitor sa ajung cat mai repede acolo. Aceste doua locatii sunt pe whislistul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. CE ZIC? MERGEM VINERI, SAMBATA SI DUMINICA (21-23/07/2012) LA COSTINESTI? PROMIT UN WEEKEND DE VIS.
    ADRIAN - ARGES

    RăspundețiȘtergere