Persoane interesate

duminică, 29 iulie 2012

Duminica mergem la .....VOT!



Hello,


    În această Duminică m-am gândit că ar fi bine să lăsăm distracţia pe mai târziu şi să ne facem datoria de cetăţean al României.

    Nu vreau să credeţi că fac politică deoarece chiar nu sunt pasionată doar am considerat că este necesar să vă spun că , indiferent dacă ne convine sau nu, trebuie să ţinem cont că la Revoluţia din 1989 s-a luptat pentru instaurarea democraţie.

  Din păcate democraţia este prost înţeleasă sau dusă la extrem de multe ori de către unii dintre noi dar ceea ce ar trebui să nu uităm este că VOT-ul nostru este foarte important pentru viitorul  ţării.

      VOT-ul tău , al meu, al tuturor poate schimba sau nu  viaţa noastră de acum....este doar alegerea pe care o vom face noi astăzi.



                                    O zi de Duminică cât mai frumoasă vă doresc!!!
                                                             V-am pupat!!
 

8 comentarii:

  1. eu am decis sa nu merg la vot, desi am inteles ca se poate aici la ambasada, insa mi s-ar parea relativ nepotrivit sa votez, cand de cativa ani nu mai traiesc in Romania.. nu, n-am uitat de unde am plecat, dar nici nu sunt la curent in detaliu cu tot ce e nou in politica, asa ca pur si simplu nu as sti daca sa votez da sau ba, si cum ar fi mai bine.. asa ca de data asta ma abtin.. mai am oricum cateva ore sa ma razgandesc..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate intr-un final te vei razgandi deoarece sunt sigura ca vrei binele celor pe care i-ai lasat in tara!!!

      Ștergere
    2. Asta presupune să trăiască în România şi să simtă pr propria piele cine-i bun şi cine nu. Eu sunt de acord cu ce a spus ea şi dacă eram în locul ei luam exact aceeaşi decizie. Tot cei din afară l-au adus la conducere pe cel pe care vrem să îl demitem, iar asta s-a întâmplat pentru că s-au dus, au pus ştampila unde au nimerit şi aia a fost.

      Ștergere
    3. Fiecare este liber sa actioneze asa cum considera el...eu nu am nimic impotriva celor care au ales sa nu mearga la VOT.

      Ștergere
  2. Bravo Mihaela!Eu am votat la 7.10 dimineata.....pentru un viitor mai bun!Si de aceasta data insa majoritatea ne-a infipt un cutit in spate....e criza , nu sunt locuri de munca ...insa nu facem nimic pentru a fi mai bine.Pacat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate Aurelia....foarte greu cu locurile de munca si multe alte probleme cu care se confrunta Romania...Eu sunt cu inima impacata ca mi-am facut datoria!!!!

      Ștergere
  3. Nu, nu am mers la vot şi nu am să mai calc în secţiile de votare. Pentru? S-a întrebat cineva ce gaură au făcut în buget cu toată nebunia asta? Oare câte vieţi erau salvate? Câte pâini erau cumpărate pentru oamenii străzii?

    Votul meu contează doar dacă este în favoarea lor, atât. Dacă votul fiecăruia conta, cu siguranţă eram cu noaptea în cap la vreo secţie de votare. La un moment dat chiar am crezut că votul meu contează, dar mi s-a demonstrat contrariul şi uite aşa am decis că pierd timpul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum am afirmat...nu am nimic impotriva celor ce nu au mers la vot doar ca eu asa am inteles acest referendum. Eu il consider un drept al meu si chiar daca este important sau nu votul meu eu sunt impacata cu gandul ca am votat asa cum am considerat eu corect. Prin aceasta postare nu am vrut sa creez dezbateri politici ci doar mi-am exprimat punctul de vedere!!!

      Ștergere