Persoane interesate

sâmbătă, 1 septembrie 2012

Sare de baie cu aromă de vanilie OnLine

Hello,


    După cum vă spuneam în postarea anterioară, vor urma o serie de review-uri şi m-am gândit să continui cu cele de la OnLine. Astăzi o să vă împărtăşesc părerea mea despre Sarea de baie cu aromă de vanilie.

Descriere producător

  Sarea de baie pentru relaxare cu aromă de vanilie extrasă din depozitele naturale de sare, este bogată în macro şi microelemente precum magnezium, crom, cupru şi cobalt. Baia cu această sare îmbogăţită cu minerale marine este relaxantă, reconfortantă. Aroma intensă de vanilie vă răsfaţă simţurile şi garantează relaxarea organismului.
Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidereCantitate: 750 gr
Preţ: aproximativ 15-20 Ron
Se poate achiziţiona din hipermarketuri, supermarketuri, magazine on-line etc.
Consistenţa: solidă, de culoare galbenăPuncte tari ( + )

  + aroma, mirosul de vanilie este unul intens şi foarte persistent
  + am utilizat-o foarte des în apa pentru spălarea picioarelor şi am simţit imediat proprietăţile sale de relaxare
  + raportul preţ/ calitate foarte bun
  + recipientul este unul transparent ceea ce-mi permite să observ cât produs am folosit
  + modalitatea de dozare este sub formă de capac ceea ce pe mine m-a ajutat
  + este foate economic


       Ceea ce vreau să vă mărturisesc este că a fost pentru prima dată când am folosit sare de baie şi chiar mi-a plăcut foarte mult aceasta de la OnLine mai ales datorită aromei. Mirosul este unul foarte plăcut şi împrospătează toată baia.
       Proprietăţile sale de relaxare chiar le-am simţit şi a fost ideală pentru confortul meu şi al picioarelor mele în aceste zile toride de vară. Eu o recomand cu dragă inimă şi voi încerca şi alte  variante.                       Vă doresc o zi minunată şi un weekend plăcut!!! V-am pupat!

6 comentarii:

 1. De cand am zis ca o sa imi cumpar si eu un astfel de produs, sunt chiar curioasa daca e asa de buna din punct de vedere calitativ, nu am mai reusit insa... Poate imi amitesc luna asta, sa o trec pe lista.
  Sa o folosesti cu placere in continuare.
  Pupici!

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu pana acum 2 ani nici nu stiam cu ce se mananca un astfel de produs..cum trebuie folosit etc..pe timpul acela am primit cadou un astfel de produs si ma uitam la el si nu -i intelegeam rostul...de atunci nu am mai cumparat asa ceva, acum am primit o sare pt picioare tot de la online..presupun ca se foloseste la fel hi hi..

  RăspundețiȘtergere
 3. Suna bine, acum m-ai tentat si pe mine ;))

  RăspundețiȘtergere