Persoane interesate

luni, 17 septembrie 2012

Susţin produsele româneşti!!




Hello,



        Odată cu trecerea timpului am început să realizez că fiecare minut al vieţii noastre devine din ce în ce mai important şi mai preţios......nu trebuie să irosim nici măcar o secundă deoarece trăim într-o lume a vitezei.
      Sunt adepta unui stil de viaţă calculat şi foarte bine pus la punct, îmi place să verific de 2-3 ori înainte de a finaliza un proiect, nu-mi place stilul de viaţă haotic şi sincer  vă spun că mi-a fost foarte greu să mă adaptez stilului de viaţă impus de societatea de astăzi.
     Indiferent de tipul de activităţi desfăşurate în timpul unei zi totul trebuie făcut repede şi foarte bine....am ajuns la concluzia că uneori nici cumpărăturile nu mai am timp să le fac. Dacă cumpărăturile alimentare necesită deplasarea la supermarket, hipermarket etc în ceea ce priveşte achiziţionarea produselor cosmetice  lucrurile stau un pic mai diferit.....am ajuns la concluzia că cel mai bine e să le achiziţionezi din magazinele online.
     În mediul online oferta este una foarte variată dar trebuie să ai grijă de unde cumperi şi ce cumperi. De curând am primit un e-mail în care am fost anunţată că s-a deschis magazinul online Dacic Cool.


       Trebuie să vă mărturisesc că acest magazin comercializează doar produse româneşti şi au lansat o campanie ce are drept scop principal promovarea produselor româneşti . Am răspuns afirmativ propunerii de a participa la această campanie deoarece îmi iubesc ţara şi implicit ceea ce ea produce ( mărcile româneşti). 
               De ce susţin un magazin online cu produse româneşti?

1. calitatea produselor este net superioară
2. preţul produselor este unul accesibil
3. conţinutul unui recipient este mult mai important decât ambalajul
4. sunt adepta unui stil de viaţă românesc, deci consum produse româneşti
5. doresc să contribui la creşterea economică a României
6. atâta timp cât avem producţie proprie nu avem nevoie de produse din import

     
     Acestea fiind spuse mă declar o susţinătoare a magazinelor online care comercializează produse româneşti şi sunt de acord cu deviza  echipei Dacic Cool : Produse româneşti, la preţuri prieteneşti!


      Voi sunteţi de acord cu susţinerea unui magazin online cu produse româneşti?
   

14 comentarii:

  1. am vazut pe site produse despre care nici nu stiam ca exista :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt o adepta a produselor romanesti, prefer sa le folosesc pe acestea pentru ingrijiresi chiar mi se pare util articolul tau, voi verifica site-ul!

    RăspundețiȘtergere
  3. produsele romanesti sunt unele net superioare diferitelor brandurilor cu nume pompoase si ambalaje atragatoare, hofigal de exemplu are o teorie foarte bine dezvoltata, investitia in produs nu in ambalaj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat...ambalajul de cele mai multe ori atrage vizual dar trebuie sa tinem cont de continut!!:)

      Ștergere
  4. Am folosit si eu produse de la ei si mi-au placut. Imi plac produsele romanesti, insa nu folosesc exclusiv aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos din partea ta, l-am "rasfoit" si eu putin aseara si mi se par preturi decente, chiar ok, o sa aprofundez si diseara :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. suna bine, nu stiu daca livreaza si in strainatate, n-am apucat sa ma uit pe indelete,.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca se fac livrari si in strainatate ceea ce mi se pare un lucru super ok!!!

      Ștergere