Persoane interesate

vineri, 19 octombrie 2012

Sudocrem- cremă pentru iritaţii



Hello,


    În primul rând vreau să vă spun că vă simt lipsa din ce în ce mai mult....timpul liber chiar îmi lipseşte. Vreau să vă mărturisesc că mă străduiesc să ţin pasul dar de cele mai multe ori chiar nu îmi reuşeşte. Gata cu scuzele, haideţi să vă vorbesc un pic despre această cremă.

   În urmă cu ceva timp vă povesteam că datorită Simonei ( Vintage Look Simona ) am aflat despre crema Babylove de la DM. Mi-am achiziţionat-o şi după ceva timp am făcut şi un review.
   În momentul în care am făcut prima comandă de la Magazinul Dacic Cool am primit alături de produsele comandate şi 4 mostre de Sudocrem- cremă antiseptică pentru copii şi adulţi cu probleme de piele. M-am gândit că este ocazia ideală să o testez mai ales că aveam ocazia să fac şi o comparaţie între cele două creme Sudocrem şi Babylove.
    Înainte de a vă prezenta părerea mea despre această cremă o să vă prezint câteva informaţii oferite de producător.

   Mod de folosire: A se folosi pe pielea curată şi uscată. Aplicaţi pe zona afectată un strat subţire de cremă. Repetaţi ori de câte ori este nevoie. Folosită regulat, chiar şi după dispariţia iritaţiei, crema previne apariţia recidivelor şi asigură pielii o îngrijire eficientă.
Acţiune:
    - calmează iritaţiile şi senzaţia de mâncărime
    - protejează pielea împotriva substanţelor iritante ( ex urină sau fecale )
    - ajută şi accelerează procesul de regenerare a pielii
    - ingredientele au proprietăţi antiseptice
    - ajută la menţinerea unui nivel optim de hidratare a pielii

        Am folosit această cremă în special după epilare şi ceea ce am observat de prima dată este că are consistenţă mai moale şi se întinde mai uşor pe piele, se absoarbe mult mai repede spre deosebire de Babylove.

      Mă declar la fel de mulţumită de eficienţa cremei Sudocrem la fel ca şi în cazul celeilalte şi chiar o recomand. Este indicată şi pentru pielea bebeluşilor dar nu pot să vă spun cât este de eficientă. Eu vă spun că abia aştept ca această cremă să apară pe site şi să o pot comanda deoarece chiar mi se pare foarte bună pentru iritaţiile provocate de lama de ras ( în cazul meu ).....pe viitor o voi folosi şi pentru alte tipuri de iritaţii.
    Prin această postare am dorit să-mi exprim părerea mea sinceră cu privire la crema Sudocrem şi în acelaşi timp să-mi exprim public sprijinul în lansarea acestei creme  deoarece în cazul meu s-a dovedit a fi eficientă. Din partea mea are un mare DA.


        Ce părere aveţi despre această cremă? V-am pupat!!!!

  

18 comentarii:

  1. Foarte eficienta,am folosit-o la fetitele mele si inca o folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare o alternativa buna la crema BabyLove pentru ca eu nu am DM in orasul meu si nici prin apropiere..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am Dm in oras si chiar mi-a placut ca am descoperit aceasta crema!!!

      Ștergere
  3. Nu am testat-o pana acum dar crd ca trebuie sa ai o astfel de crema in casa. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Un ambalaj mai "imbietor" nici ca puteau gasi pt. produsul asta, parca e o cutie destinata medicamentelor, din vremuri demult apuse.. inteleg ca produsul in sine e bun, dar puteau "umbla" si la aspect putin..

    RăspundețiȘtergere
  5. Mihaela, dupa epilat eu folosesc Epifin, un produs tot de la Magic Cool.L-am primit cadou in trecut si pentru ca mi s-a parut fantastic am comandat 4 tuburi prin mail. Sudocrem folosesc seara, in jurul ochilor si pe coate sau alte portiuni de piele mai uscata. Pentru mine ambalajul deja nu mai conteaza....e doar ceva de fatada, avand in vedere ca produsul este foarte bun,asa cum ai mentionat si tu in review! Te pup !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc ca mi-ai precizat de acest produs ...pe viitor o sa-l incerc si eu!!! pupici

      Ștergere
  6. Si eu folosesc Sudocrem pentru ingrijirea micutei mele, am primit-o initial la clinica unde am nascut, dar pe atunci credeam ca Bepanthen factae minuni...ei bine, am fost total dezamagita de aceasta din urma, fetita mi s-a iritat in ciuda unei ingrijiri temeinice si atente...Atunci mi-am adus aminte de crema de la clinica si nu am mai renuntat la ea. Au disparut si iritatiile la fundulet si am mai dat o grija la spate! pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. este foarte buna si pentru bebelusi! eu o folosesc pentru fetita mea!

    RăspundețiȘtergere
  8. Fetița mea are 3 saptamâni si are o iritație pe caput si fata. Este bun sudocrem pentru asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  9. DA e buna sudocrem de la prima zi de nastere 3 copii toti au fost tratati cu succes

    RăspundețiȘtergere