Persoane interesate

miercuri, 2 mai 2012

Am primit Kit-ul de testare Aslavital de la Farmec....

          Săptămâna aceasta a început foarte bine pentru mine......luni am primit mult aşteptatul plic de la Farmec ( m-am înscris pe data de 11 aprilie şi de abia pe 30 am primit plicul, în concluzie aproape 19 zile ).
Am crezut la un moment dat că nu-l voi mai primi şi când îmi pierdusem speranţa uite că am intrat în posesia lui. Eram foarte curioasă să încerc noua gamă de la Aslavital Mineralactiv deoarece am auzit prin blogosferă  păreri pro şi contra şi aşteptam momentul să le încerc.
      Am primit Kit-ul complet de 8 monstre a câte 2 ml fiecare şi anume :
- Cremă antirid mineralizantă 2x 2 ml
- Cremă intens hidratantă 2x 2ml
- Cremă antirid contur ochi 2x2ml
- Cremă de curăţare a feţei ( fără săpun) 2x2ml

              Ieri şi astăzi am început să testez crema de curăţare şi crema intens hidratantă.
          Despre crema de curăţare a feţei ( fără săpun)  pot să spun că îmi place deoarece are o textură fină, cremoasă, face o spumă dar nu foarte densă şi are un miros plăcut( care persistă mult timp). Tenul rămâne curat şi fin dar ceea ce îmi displace e că după vreo câteva minute de la utilizarea cremei îmi simt faţa puţin uscată.......asta este posibil să se datoreze şi altor factori ( am făcut imprudenţa de a-mi expune tenul radiaţiilor ultraviolete făra să folosesc în prealabil o cremă cu protecţie UV) .
           Crema intens hidratantă m-a întâmpinat cu acelaşi miros plăcut,persistent,dar nu pot să mă pronunţ în ceea ce priveşte compatibilitatea sau nu cu tenul meu deoarece pliculeţele nu mi-au ajuns decât pentru 4 utilizări . Ceea ce pot afirma foarte sigur este că îmi place că îmi oferă acea senzaţie de catifelare şi hidratare în profunzime. Am observat că se absoarbe foarte repede şi rămâne o mică peliculă lucioasă ( în cazul tenului meu ) dacă utilizez o cantitate mai mare de produs.... aşa că ideal ar fi să încercaţi să vă adaptaţi cantitatea de cremă în funcţie de necesităţile tenului vostru.
               Cam atât pot să vă împărtăşesc până în acest moment despre produsele din gama Aslavital Mineralactiv. Vă rămân datoare cu impresii legate de crema antirid contur ochi şi crema antirid mineralizantă pe care i le-am atribuit mamei mele să le testeze.... aşa că eu voi fi cea care vă va împărtăşi opinia ei după utilizarea monstrelor.( voi reveni cu un review)
              Sunt plăcut surprinsă de noua gamă de la Farmec şi cred că pe viitor voi achiziţiona crema intens hidratantă deoarece îmi place şi aş dori să o utilizez pe o perioadă mai lungă de timp ca să-mi pot da seama dacă este  compatibilă 100% cu tenul meu .

                    Vouă ce părere v-au lăsat produsele din noua gama Aslavital Mineralactiv?

                                       Vă pup şi vă urez o noapte plăcută!!!!
                
           

Un comentariu: