Persoane interesate

marți, 29 mai 2012

Concursuri pe facebook...




           Bună seara,


                        1 din 3 persoane deţine un cont pe o reţea de socializare , indiferent că vorbim de facebook sau twitter....dar în ultimul timp  am observat că aceste reţele de socializare s-au transformat în multe cazuri în reţele de publicitate on line. Din ce în ce mai multe companii aleg să-şi facă publicitate prin intermediul reţelelor de socializare.
                      Până să mă apuc de blogging, habar nu aveam că poţi avea şi beneficii materiale de pe urma faptului că ai un cont de facebook (în cazul meu). De fapt şi de drept , trebuie să recunoaştem că cel mai uşor şi mai puţin costisitor mod de a-ţi face publicitate şi de a-ţi atrage clienţi este facebook-ul......şi cum poţi face asta?  Bineînţeles , cu ajutorul concursurilor sau a promoţiilor.
                     Nu vreau să fiu ipocrită şi să spun că eu nu agreez acest tip de concursuri.....m-am înscris la multe dintre ele ......nu am câştigat până acum (dar nu-mi pierd speranţa). De cele mai multe ori mă macină o întrebare: Sunt aceste concursuri chiar atât de serioase? Dacă ajung să câştig, oare voi primi premiul dorit?
                   Eu sunt genul Toma Necredinciosul....până nu sunt eu direct implicată nu pot să am încredere totală. În ceea ce priveşte concursurile la care am participat şi particip în continuare pe facebook cred că o fac mai mult din curiozitate....să văd dacă totul e pe bune.

                            Acum o să vă dau câteva informaţii cu privire la concursurile la care m-am înscris şi eu pe facebook în ultimul timp:

1. Cei de la TeamDeals organizează un concurs în perioada 29.05- 1.06 şi poţi câstiga un cooler pentru laptop.   Mai multe detalii aici.

2. Pentru bărbaţii iubitori de bere cei de la Descopera.ro pun la bătaie un castel de bere Silva. Detaliile le puteţi obţine aici. Perioada de desfăşurare 28. 05- 11.06.

3.Depozitul de imprimante   îm colaborare cu Suntec pun la bătaie nişte premii frumoase pe pagina de facebook . Puteţi să participaţi la concursuri până în data de 22 iunie. Detalii aici

4. Dacă vreţi să vă îndulciţi  cei de la Kandia au creat pe pagina lor o aplicaţie care vă oferă ocazia să câştigaţi ciocolată. Dacă vă place ciocolata şi vreţi să câştigaţi atunci aflaţi mai multe detalii aici.


                 Acestea sunt cele mai interesante dar ....cu siguranţă sunt mult mai multe doar că nu am avut eu timp să le  descopăr.  Dacă consideraţi că o astfel de postare v-ar fi de folos eu aş fi foarte încântată să vă ofer cele mai proaspete noutăţi.......voi nu trebuie decât să-mi daţi de veste printr-un comentariu.


                Sper că nu v-am plictisit......vă pup şi vă urez noapte bună.


P.S Precizez că nu pot să garantez pentru corectitudinea şi seriozitatea organizatorilor acestor concursuri....dar dacă voi câştiga vă voi da de veste !!!!

4 comentarii:

  1. Multumim:*
    Daca iti face placere te astept si pe blogul meu

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu sunt mare "fan facebook". Încerc să mă acomodez cu el. Nu ştiu, dar ceva nu mă atrage la el.
    Cât despre corectitudinea concursurilor...depinde de fiecare organizator. Eu de exemplu ţin cont dacă persoanele înscrise au fost corecte sau nu(au venit cu x clone, iar asta nu pot să tolerez), iar restul ţine de norocul fiecăruia şi de random. Şi eu particip la concursuri, dar ştiu sigur că nu câştig :)) . Pur şi simplu nu am noroc, dar dacă cerinţele sunt uşor şi rapid de îndeplinit...de ce să nu mă înscriu? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate....nici eu nu sunt o norocoasa innascuta dar traiesc cu speranta ca poate norocul va mai poposi si pe la mine!!!

      Ștergere
    2. Eu nici speranţă nu am, dar particip :D

      Ștergere