Persoane interesate

miercuri, 9 mai 2012

Giordani....prietenul meu parfumat!!!!


        Hello!!!!
               Mi-am propus să vă dezvălui şi câteva lucruri legate de parfumuri şi am ales să mă rezum doar la prietenia strânsă pe care o am de câţiva ani cu Giordani Gold de la Oriflame.

          Povestea începe în liceu când răsfoiam cataloagele de la Avon şi Oriflame. Pe vremea aceea bugetul meu era foarte limitat şi nu-mi permiteam luxul de a achiziţiona un parfum foarte scump. Mă limitam în a folosi parfumuri care se pliau pe bugetul meu.

          De 8 Martie m-am gândit împreună cu restul familiei să-i facem un cadou mai deosebit mamei mele , aşa că m-am consultat cu un reprezentant Oriflame şi acesta mi-a recomandat parfumul Giordani Gold. M-am lăsat pe mâna lui şi i-am comandat acest parfum. Din momentul acela amândouă, eu şi mama mea, ne-am îndrăgostit pur şi simplu de "EL".  Pe vremea aceea chiar dacă îmi plăcea foarte mult mă rezumam doar la a-l folosi fff rar deoarece mi se părea mult prea matur pentru mine...eu fiind o fire copilăroasă, energică etc
        Odată cu trecerea timpului am început să-l folosesc şi eu mereu....devenind până în acest moment cel mai drag parfum. Îmi place la acest parfum foarte mult faptul că:
- persistă foarte mult timp
- mirosul său este unul foarte fin, elegant
- este foarte economic
- iubesc formatul sticlei
- preţul este unul acceptabil



              Până în acest moment nu am reuşit să-i găsesc înlocuitor, dar fie vorba între noi nici nu-mi doresc acest lucru. Prietenia mea cu acest parfum este mult prea strânsă ca să pot să mă despart prea curând de "EL", prietenul meu parfumat.

            Vă doresc o zi superbă şi abia aştept să-mi spuneţi care sunt preferinţele voastre în materie de parfumuri. Vă pup!!!!
       

9 comentarii:

  1. eu il vad purtat de o femeie peste 50 de ani, sincera sa fiu. L-am avut in casa si intr-adevar miroase ok, dar cu siguranta nu e genul meu de parfum :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi nu este pe gustul meu, cu siguranta este un parfum puternic si calitativ. Isi merita toti banutii. Mie imi place Giordani White Gold (parca?) si Giordani Gold Shine.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am patit acelasi lucru, insa cu Giordani White Gold. Orice parfum mi-as cumpara, tot pe EL il folosesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-am incercat in varianta white....dar cred ca merita incercat!!!

      Ștergere
  4. nik nu se compara cu giordani gold, nici macar ala whit




    RăspundețiȘtergere
  5. nik nu se compara cu giordani gold, nici macar ala whit




    RăspundețiȘtergere