Persoane interesate

joi, 17 mai 2012

Prima vizită la DM....


                               Bună ziua!!!!

              De când activez în blogosferă ( aproape 2 luni) am tot auzit de acest magazin DM şi am citit foarte multe review-uri făcute la  produsele cumpărate din acesta şi sincer eram foarte curioasă să-i păşesc pragul.
            Având în vedere că cel mai apropiat DM se află la 100 km , marţi am avut ocazia să trec pragul acestui magazin. Într-adevăr am rămas plăcut impresionată de faptul că, deşi nu este un magazin foarte mare, toate produsele erau aranjate pe rafturi , pe sectoare diferite....aşa că dacă aveai nevoie de produse de îngrijire a tenului nu trebuia să umbli ca besmetica prin tot magazinul.

           Pe lângă ordinea din magazin am mai remarcat diversitatea produselor şi preţurile foarte acceptabile.
Chiar dacă vizita a fost scurtă şi neplanificată din timp ( ca să pot economisi ceva bănuţi) nu am putut rezista tentaţiei şi mi-am cumpărat nişte produse de care chiar aveam nevoie.

Demachiantul bifazic pentru ochi şi buze Balea - aprox . 7 Ron.
Balsamul de buze Sun Dance cu SPF  20  - 5.50 Ron
         
         Eu mă declar foarte mulţumită de produsele achiziţionate şi foarte supărată că nu am ocazia să merg mai des în DM.  Vă rămân datoare cu nişte review-uri şi aştept să-mi spuneţi care sunt produsele voastre preferate achiziţionate din DM!!!!!

             O după-amiază cât mai frumoasă vă doresc!! V-am pupat!!!

8 comentarii:

  1. Ai grija! DM creaza dependenta ;))
    Sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos....sunt sigura ca poate crea dependenta!!!

      Ștergere
  2. De cand vreau sa incerc produsele DM, dar nici unul dintre aceste magazine nu este aproape de mine. Asa ca mai astept pana se deschide unul si la mine in oras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa-ti para rau ca, iti vor ramane banuti in portofel:)))))) ( daca intri in Dm cu siguranta ii vei cheltui)

      Ștergere
  3. DM rulz :))
    nu vezi ce nebune suntem cu dm-ul, acum o sa te cuprinda si pe tine :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum a spus si cineva mai sus, DM chiar creeaza dependenta. A fost suficient sa imi aduca cineva niste produse dela DM din Germania, ca am simtit imediat nevoia sa incerc si eu sa cumpar de una singura. Asa ca succes! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Mobila dormitor din colectia clasica de lemn masiv de la Ardudana

    RăspundețiȘtergere