Persoane interesate

vineri, 11 mai 2012

Review Cremă antirid contur ochi şi cremă antirid mineralizantă de la Aslavital



    Bună dragelor şi dragilor!!!!

                Astăzi am zis că ar cam trebui să mă ţin de cuvânt şi să revin cu un mic review despre monstrele primite spre testare de la Farmec. În postarea anterioară de aici, v-am spus impresiile mele dar au mai rămas cele 2 monstre : Crema antirid contur ochi şi Crema antirid mineralizantă.

                Eu nu m-am încumetat să le testez deoarece încă nu am probleme cu ridurile aşa că am rugat-o pe mama mea să le testeze, aşa că tot ceea ce vă voi spune sunt impresiile ei vizavi de aceste produse. În primul rând m-a rugat să vă spun că adoră mirosul, textura moale, se absoarbe rapid în piele şi oferă catifelare pielii. Ceea ce nu i-a plăcut a fost faptul că îi oferă luciu pielii ( asta se poate datora şi faptului că are un ten gras) iar în ceea ce priveşte efectele asupra ridurile mi-a mărturisit că are nevoie de utilizare mai îndelungată că să se poată pronunţa.

              A rămas plăcut impresionată de noua gama a celor de la Aslavital şi se gândeşte ca pe viitor să achiziţioneze Crema antirid mineralizantă în format full size., asta nu înseamnă că cea pentru conturul ochilor îi displace....dar pentru moment preferă crema antirid mineralizantă.

             O după-amiază cât mai plăcută să aveţi!!!!! V-am pupat!!!!

Un comentariu: