Persoane interesate

sâmbătă, 5 mai 2012

Review Demachiant 3 in 1 de la AVON

                                                       Bună !!!!
              Trebuie să vă spun de la bun început că am încercat acest produs de la Avon din curiozitate şi datorită faptului că era la promoţie ( nu îmi place ca atunci când vreau să încerc un produs să dau foarte mulţi bani pe el deoarece sunt o " zgârcită" ....adevărul este că nu prea investesc foarte mulţi bani în cosmetice, prefer să mă folosesc de bunătăţile ce le găsesc prin bucătărie).
              Produsul probabil îl ştiţi şi voi....arată cam aşa:


             Din descrierea de pe eticheta sticluţei am aflat:  Loţiune 3 în 1 pentru curăţare/ tonifiere/hidratare cu aloe şi ghimpir. Mod de folosire : se aplică pe faţă şi se masează pentru a se transforma în spumă iar apoi se clăteşte. Pielea rămâne curată, tonifiată şi hidratată.

      Ei bine am citit , am înţeles şi m-am pus pe testat.  Sunt la cel de-al doilea flacon şi cred că a trecut timp suficient ca să-mi pot forma o părere , mai ales că pentru a-mi curăţa tenul am folosit doar această loţiune ( dimineaţa şi seara) . Părerea mea se rezumă la a preciza următoarele:
  • curăţă tenul destul de bine.....dar în ceea ce priveşte tonifierea şi hidratarea  nu am observat că ar face acest lucru , în ceea ce mă priveşte(  vă amintesc încă o dată că am un ten mixt) . Mai mult decât atât mie îmi usucă şi tenul , nu foarte tare ce-i drept, dar efectul de "piele care strânge" apare mereu după ce-l folosesc. 
  • face spumă ..... ceea ce mie îmi place, mai ales că spuma pe care o face prin masarea loţiunii pe ten nu este nici foarte densă dar nici prea puţină. Din punctul meu de vedere se încadrează în standardele mele în materie de spumă :)) ......se clasează pe la mijloc..nici foarte puţin dar nici foarte mult.
  • are un miros plăcut... nu pot să vă spun concret a ce miroase deoarece parfumul este foarte discret.
  • este foarte economic...un flacon l-am utilizat timp de aproape 3-4 săptămâni, pentru o singură utilizare nu este nevoie de o cantitate foarte mare.
  • consistenţa este una lichidă ce conţine anumite particule sclipitoare care se transformă în spumă prin masaj.
          Cam atât pot să vă spun despre acest demachiant. Eu îl recomand pentru curăţarea tenului.Vă doresc o seară cât mai plăcută şi aştept să-mi comunicaţi şi părerea voastră în ceea ce priveşte acest produs.
   

P.S Pentru cele interesate vă adaug şi ingredientele: AQUA, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, SODIUM LAURYL SULFATE, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, METHYLPARABEN, STEARYL ALCOHOL, PARFUM, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE EXTRACT
               
   

9 comentarii:

  1. Nu stiu daca vom gasi vreodata vreu cleanser la care sa nu simtim efectul de "piele stransa" ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Eu l-am luat in campania 6 cred cu 6.99 Ron iar acum in campania cu nr 8 e la pretul de 6 Ron ( sper sa nu gresesc)....oricum nu este foarte scump.

      Ștergere
  3. Dupa ce mi-ai spus ca urmeazasa faci review-ul am tot verificat blogrollul meu si de abia acum imi dau seama ca ai disparut din el fara ca eu sa te fi scos!!!! urasc blogger cateodata!!!!

    Si cred ca mi-a mai sters si alte bloguri din lista:((


    Legat de produs, mie nu mi-a facut spuma, probbail am folosit prea putin, oricum l-am incercat doar o singura data :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu te astepti la prea multa spuma....oricum trebuie sa folosesti o cantitate mai mare ca sa obtii o spuma mai densa!!! :)))

      Ștergere
  4. Buna Mihaela!Cred ca ai castigat aici:
    http://valentinabucur.blogspot.com/2012/05/castigatoarea-setului-de-produse.html#.T6jWuVSZAu8.facebook

    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ca ai fost atat de amabila sa ma anunti!!
      Te pup

      Ștergere
  5. Se numeste ghimbir nu "ghimpir", invata limba romana inainte sa iti faci blog.

    RăspundețiȘtergere
  6. Haine online pentru femei de la MariSSa Collection. Transport ieftin de la 4 lei.

    RăspundețiȘtergere