Persoane interesate

vineri, 27 aprilie 2012

RCA online- rapid, sigur, avantajos

         

             Dacă cumva ţi-ai cumpărat de curând un autoturism , atunci cu siguranţă ai fost informat că ai nevoie  de o poliţă RCA. La aflarea veştii şi la gândul că ţi-ai dori ca totul să se rezolve cât mai rapid ( că nu degeaba trăim în secolul vitezei) îţi pui următoarea întrebare: Ce asigurator să aleg ?
           Adevărul este că de multe ori suntem puşi în situaţie să alegem dintr-o multitudine de oferte. Pe piaţa românească există numeroşi asiguratori care încheie asigurări RCA  dar nu trebuie să uităm că preţurile diferă de la un asigurator la altul. Cu siguranţă poate de cele mai multe ori aţi fost tentat sau chiar aţi ţinut cont de părerea prietenilor, familiei sau vecinilor dar cel mai bine ar fi să decideţi singur ce faceţi cu banii voştri.
          Dacă puteţi să faceţi lucrul acesta şi online atunci toată munca se simplifică: 3 minute durează să aflaţi preţuri RCA  de la toate societăţile de asigurări din România, să faceţi comparaţii şi în cele din urmă să alegeţi cel mai ieftin RCA din ţară. Odată ales RCA-ul poţi plasa comanda şi livrarea se va face direct la tine acasă fără să îţi mai pierzi timpul pe la societăţile de asigurări.
          Nimic nu poate fi mai simplu: cu 3 click-uri ai RCA la tine acasă. Concluzia nu poate fii decât una singură: suntem în secolul XXI şi trebuie să recunoaştem că totul este "pe repede înainte" şi nu ne mai rămâne decât să ne adaptăm ( calculator, internet  şi numai atunci putem spune că suntem în rând cu societatea).

             Încheiaţi RCA-ul online şi timpul câştigat îl puteţi petrece în maşină colindând ţara!!!
    

Un comentariu:

  1. Competitia mare de pe piata asigurarilor face ca firmele de asigurari si intermediarii sa caute noi canale de distributie. Dezvoltarea sistemului de vanzare online este fireasca, in pas cu vremurile. Pentru cumparatori este probabil cel mai eficient: nu trebuie sa mai alergam prin oras, pe la firme, pe la brokeri, pentru a vedea care sunt cele mai bune oferte de asigurare RCA si nu numai; stam acasa, intram pe un site, introducem cateva date, comparam preturile si alegem varianta care ne convine. Si primim si polita acasa, prin curier. Nu e bine?

    RăspundețiȘtergere