Persoane interesate

vineri, 27 aprilie 2012

Accesorii roz!!!!!!

               Nu ştiu dacă v-am mărturisit dar ador culoarea roz.....şi pe lângă asta sunt şi o fire mai copilăroasă ( îmi doresc să fiu copil mereu). Vă las să vedeţi cam ce port eu când îmi este foarte dor de anii de şcoală şi de copilărie.

       Vă pup şi aş fi tare curioasă să aflu de la voi dacă duceţi dorul copilărie şi ce faceţi ca să vi-l alinaţi?          

RCA online- rapid, sigur, avantajos

         

             Dacă cumva ţi-ai cumpărat de curând un autoturism , atunci cu siguranţă ai fost informat că ai nevoie  de o poliţă RCA. La aflarea veştii şi la gândul că ţi-ai dori ca totul să se rezolve cât mai rapid ( că nu degeaba trăim în secolul vitezei) îţi pui următoarea întrebare: Ce asigurator să aleg ?
           Adevărul este că de multe ori suntem puşi în situaţie să alegem dintr-o multitudine de oferte. Pe piaţa românească există numeroşi asiguratori care încheie asigurări RCA  dar nu trebuie să uităm că preţurile diferă de la un asigurator la altul. Cu siguranţă poate de cele mai multe ori aţi fost tentat sau chiar aţi ţinut cont de părerea prietenilor, familiei sau vecinilor dar cel mai bine ar fi să decideţi singur ce faceţi cu banii voştri.
          Dacă puteţi să faceţi lucrul acesta şi online atunci toată munca se simplifică: 3 minute durează să aflaţi preţuri RCA  de la toate societăţile de asigurări din România, să faceţi comparaţii şi în cele din urmă să alegeţi cel mai ieftin RCA din ţară. Odată ales RCA-ul poţi plasa comanda şi livrarea se va face direct la tine acasă fără să îţi mai pierzi timpul pe la societăţile de asigurări.
          Nimic nu poate fi mai simplu: cu 3 click-uri ai RCA la tine acasă. Concluzia nu poate fii decât una singură: suntem în secolul XXI şi trebuie să recunoaştem că totul este "pe repede înainte" şi nu ne mai rămâne decât să ne adaptăm ( calculator, internet  şi numai atunci putem spune că suntem în rând cu societatea).

             Încheiaţi RCA-ul online şi timpul câştigat îl puteţi petrece în maşină colindând ţara!!!
    

Versatile Blogger Award

   
                  Am avut plăcuta surpriză să aflu că Simona a fost atât de drăguţă să mă nominalizeze alături de alte 14 bloguri. Îi mulţumesc frumos că s-a gândit la mine !!!!!!

                  Acum o să vă împărtăşesc 7 lucruri despre mine.

1 . Mi-am descoperit o nouă pasiune şi anume aceea de a sta de vorbă cu voi....mă simt tare bine în blogosferă.

2. Nu suport minciuna

3. Ador să petrec timpul în natură alături de persoanele dragi mie

4. Nu consum cafea

5. Sunt nefumătoare

6. Ador prăjiturile ( dar numai acelea preparate în casă nu cumpărate)

7. Am doi prieteni necuvântători ( două nimfe pe care le iubesc  foarte mult Paco şi Nico)

             Trebuie să dau mai departe premiul iar cele 15 bloguri cărora sper să le fac o surpriză sunt:
http://sotiefericita.blogspot.com/
http://luizaburlacu.blogspot.com/
http://ideicusute.wordpress.com/
http://www.produsesanatoase.ro/blog/
http://colourmeprettyamo.blogspot.com/
http://magazinulcudetoate.blogspot.com/
http://my-beautyland.blogspot.com/
http://septembriejoi.mug.ro/
http://snowdrop-boutique.blogspot.com/
http://adelinaradu.blogspot.com/
http://valentinabucur.blogspot.com/
http://acoffeeaddicttriestoblog.blogspot.com/
http://ioanarosu.wordpress.com/
http://coshuletzulcolorath.blogspot.com/
http://alexys-doll.blogspot.com/


                Pe viitor  poate o să am ocazia să vă mai împărtăşesc şi alte lucruri despre mine.....  Vă pup şi o zi superbă să aveţi!!!!

Giveaway de la Simona...

            Până pe 5 mai vă puteţi înscrie la un giveaway drăguţ organizat de Simona. Mai multe detalii aflaţi pe blogul său  aici .

                              Multă baftă!!!!!

Concurs Keratină kichidă Anian

        Puteţi  să câştigaţi un premiu extraordinar şi anume keratina lichidă Anian şi multe alte premii superbe de la Anian oferite de Triodeluxe.ro . Dacă vreţi să intraţi în posesia acestor produse superbe atunci nu trebuie decât să vă înscrieţi pe blog la Cupcake Splendens .
                    Vă pup şi multă baftă!!!!

miercuri, 25 aprilie 2012

Târg de haine şi accesorii vintage pentru studenţi...


           Târg de haine și accesorii vintage pentru studenți, la Casa Universitarilor
Sursa : http://www.adevarul.ro/

                         Casa Universitarilor va găzdui duminică, între orele 11.00 şi 20.00, cea de-a treia ediţie a târgului de haine și accesorii vintage Boutique Cliché. Intrarea este liberă. Dacă sunteţi din Bucureşti şi nu aveţi planuri pentru duminica aceasta ( 29.04.2012) atunci vă puteţi duce la acest târg. Mai multe informaţii aflaţi aici.                   Va pup şi vă urez o noapte cât mai frumoasă.
           

Destinat exclusiv femeilor.....

                      Very funny!!!!!        Singurul lucru la care m-am gândit a fost acesta: Doamne fereşte de acele persoane care pot confunda acest gadget trăznit cu celebrele tampoane!!!!   
      Ar trebui să fim mândre că s-a gândit cineva şi la noi. :)))))))
                             Oricum dacă  vă interesează aceast mic gadget puteţi să aflaţi mai multe informaţii aici.         

marți, 24 aprilie 2012

Şi părul fumează...?!!

           Sunt nefumătoare şi încerc pe cât posibil să evit localurile unde se fumează. Noi, cei care nu fumăm, ştim că fumatul pasiv este mult mai nociv decât fumatul activ. Oricât de mult aş încerca să mă feresc de fumul de ţigară sunt momente când trebuie să-l suport pentru câteva ore indiferent că e vorba de o ieşire într-un club, cafenea, restaurant, pizzerie etc ......în cazul meu efectele se observă la nivelul ochilor care se înroşesc şi părului ( care de cele mai multe ori este proaspăt spălat şi îngrijit ).
                                             Şi ce putem face? Care ar fi soluţia de urgenţă?

luni, 23 aprilie 2012

Cumpărăturile se fac la LIDL :)))


             Ieri am profitat de vremea frumoasă şi m-am hotărât să fac o plimbare până la LIDL ( adevărul este că nu am mai fost de mult timp ), dar nu înainte de a mă pune la curent cu ofertele ......şi cum se poate face acest lucru mai simplu decât cu un simplu click pe pagina lor .
             Tot timpul când merg la vreun supermarket îmi propun să îmi iau doar ceea ce îmi trebuie deoarece tind apoi să  investesc în produse  care nu prea îmi folosesc şi e păcat să cheltuim în neştire .....( mai ales că e şi criză).
             Mi-am cumpărat un gel de duş, o apă de gură şi o cutie de ceai.joi, 19 aprilie 2012

Giveaway pe blog la Universul DaDa....

          Universul DADA  în colaborare cu Fragrancia Shop organizează un giveaway tare drăguţ.               Tot ceea ce trebuie să faceţi e să intraţi aici şi să aflaţi mai multe detalii legate de premii şi cerinţele pe care trebuie să le îndepliniţi pentru a vă putea înscrie.
                Perioada de desfăşurre a giveaway-ului este 18.04- 24.04.2012.
                Eu m-am înscris.......multă succes să aveţi.!!! Vă pup.

miercuri, 18 aprilie 2012

Giveaway de la A Beauty Tale...

            Ce poate fi mai frumos decât un giveaway ce îţi poate aduce un premiu extraordinar.

                  Dacă vreţi să vă înscrieţi puteţi să o faceţi aici şi aveţi termen până la 15 mai.
          A Beauty Tale vă aşteaptă cu multe premii frumoase şi pe această ocazie îi mulţumim că s-a gândit la noi .

                  O seară frumoasă să aveţi. Vă pup.

marți, 17 aprilie 2012

Balsam protector Tender Care de la Oriflame

               Hristos a înviat!!!!!!  

                     Uite că deja suntem în cea de a treia zi de Paşte şi mulţi dintre noi şi-au reluat activităţile ......pentru cei ce se mai bucură de încă o zi de relaxare m-am gândit să vă fac un review despre cel mai iubit produs cosmetic de la Oriflame.
                     Este vorba despre Balsamul protector Tender Care .

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Naveta bat-o vina!!!!!!

           M-am născut într-un orăşel mic din judeţul Hunedoara şi copilăria mi-am petrecut-o tot aici şi la bunicii mei la ţară. Îmi place să duc o viaţă liniştită ….nu suport aglomeraţia din marile oraşe.
            Chiar dacă aş fi preferat să locuiesc undeva într-un loc retras, departe de sunetul infernal al maşinilor, de gălăgia din spatele blocului ......nu a fost să fie…….locuiesc la bloc chiar la strada principală şi soarta a făcut până în acest moment să lucreze împotriva mea într-un anumit aspect:  am fost şi sunt dependentă de mijloacele de transport în comun indiferent că trebuie să merg la shoping, şcoală sau loc de muncă .
          Să vă povestesc oare de unde vine neplăcerea mea de a călători cu microbuzul?  Eu zic că ar fi mai bine, că altfel o să mă întelegeţi greşit…… Atunci să mă pun pe povestit că am multe de spus………

Ce preferaţi să serviţi la masa de Paşte?

               Încă din copilărie mi s-a întipărit în minte că sărbătoarea Sfântă a Paştelui înseamnă ouă roşii, cozonac, pască şi friptură de miel. Trebuie să vă spun că îmi plac tradiţiile româneşti şi încerc să le respect pe cât se poate dar nu am înţeles niciodată de ce ar trebui să mâncăm miel la masa de Paşte.

Doina ........un produs românesc!!!!!!!

          În urmă cu câteva luni m-am hotărât să încerc câteva produse  de la o marcă românească .....pe care să o aleg totuşi pentru ca aveam de unde să aleg .....oferta este bogată. Ei bine am apelat la un truc......am apelat la părerile doamnelor şi domnişoarelor care au folosit o marcă românească . Cele mai multe m-au îndreptat spre  Farmec - Doina.
          Doina este foarte bine cunoscută în primul rând datorită preţului foarte acceptabil şi pentru că are o utilitate multiplă. Cred că puteam foarte bine să o întreb pe bunicuţa mea dragă despre acest produs şi cu siguranţă îmi punea la dispoziţie multe informaţii. Nu degeaba am amintit de bunica mea deoarece am vrut să scot în evidenţă fapul că acest produs cosmetic a intrat pe piaţa românească cu mult timp în urmă şi rezistă foarte bine în faţa concurenţei. Care o fi secretul succesului? Nu ştiu să vi-l spun dar un lucru e cert şi anume acela că am auzit numai de bine în privinţa produselor cosmetice marca Doina.

joi, 12 aprilie 2012

Kit de testare gratuit a noii game AslaVital Mineralactiv de la Farmec...

            Noua gamă ASLAVITAL MINERALACTIV  se adresează persoanelor care au un ten sensibil şi doresc să încerce să testeze şi alte produse de îngrijire a acestui tip de ten. Mie îmi place să încerc cât mai multe produse de îngrijire deoarece eu consider că numai aşa pot afla cel mai bine ce produse mi se potrivesc  doar că de cele mai multe ori trebuie să cheltuiesc foarte mult pe anumite produse cosmetice care rămân pe jumătate începute deoarece nu mi se potrivesc.
            Se pare că cei de la FARMEC şi-au îndreptat privirea către noi şi s-au gândit să ne ofere spre testare un kit din noua gamă ASLAVITAL  MINERALACTIV. Dacă cumva aveţi un ten sensibil şi aţi vrea să încercaţi ceva nou puteţi să vă înscrieţi pe site-ul  www.tensensibil.ro şi veţi primi gratuit un kit de testare din noua gamă.

          Trebuie să precizez că am aflat de campanie de la Alina lui Brumărel  şi de la Juliet  şi pe această cale aş dori să le mulţumesc pentru că datorită lor am putut să mă înscriu şi poate noua gamă va fi pe gustul meu şi a tenului meu.
           Sunt nerăbdătoare să primesc kitul pentru a-l testa şi pentru a reveni cu impresii. Vă aşteaptă cu siguranţă un review după testare.
Aslavital

                        O noapte frumoasă să aveţi !!! V-am pupat !!!


          

marți, 10 aprilie 2012

Dimineaţa începe cu.......ZorileStore!!!!!!

               Ziua mea de astăzi s-a ghidat după proverbul  Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă!!!!
                          În jurul orei 10:00 am primit un telefon care m-a bucurat foarte mult deoarece am fost informată că în 10 minute voi primi coletul mult aşteptat. Iată că papucii oferiţi de ZorileStore au ajuns la mine şi sunt foarte încântată că sunt posesoarea lor. Nerăbdătoare fiind am desfăcut repede coletul şi i-am încercat. M-am plimbat preţ de câteva minute cu ei prin casă ( deoarece vremea nu-mi permite deocamdată să-i încerc afară) ca să-mi fac o părere.

                   La prima vedere am apreciat faptul că arată exact ca cei aleşi de mine, şi mi se potrivesc şi ca mărime. Ceea ce îmi mai place la ei e că sunt foarte comozi, nu-mi provoacă nici un disconfort la mers ( aşa cum am păţit-o cu alţi şlapi) au o talbă foarte moale, mai ales în zona călcâielor.....într-un cuvânt sunt PERFECŢI.

 
                      Mi-am ales acest model pe negru, pentru că eu prefer modelele simple, fără imprimeuri. Sunt ideali pentru o plimbare în parc, mers la plajă, la ştrand sau la cumpărături. Şi ca să vedeţi cât de mulţumită sunt de papucii primiţi am scris şi câteva versuri.

ZorileStore îţi dă papuci
Îţi iei geanta şi te duci
Ori la plajă, ori la piaţă
Oriunde-ai fii eşti plin de viaţă!

Vă urez o noapte plăcută şi vă pup .                                                                                   

luni, 9 aprilie 2012

Femeia de azi.....

      Nu sunt o mare amatoare a revistelor deoarece consider că e inutil să dau banii pe reviste( multe dintre ele prea scumpe) când pot să beneficiez de avantajele oferite de internet. M-am gândit că nu are rost să  cumpăr nişte reviste care îmi transpun într-un alt format ceea ce de multe ori găsesc cu uşurinţă dând un search pe Google.
      După cum am precizat nu sunt un cumpărător fidel a revistelor dar am descoperit cu vreo câţiva ani în urmă o revistă care îmi trezeşte interesul şi pe deasupra costă şi foarte puţin ( doar 1,70 Ron). Ceea ce mi-a plăcut de prima dată la această revistă, pe lângă preţul foarte mic, este că îmi oferă informaţii din foarte multe domenii : reţete culinare, animale , flori, religie, familie, sănătate, poveşti de viaţă, ghid naturist, diete, styling, modă, etc.

duminică, 8 aprilie 2012

Îngrijirea picioarelor....

         Bună!!!!  Încep prin a vă spune că nu-mi vine a crede că deşi este 8 aprilie şi primăvara trebuia să-şi facă simţită prezenţa la mine vremea este urâtă , rece şi ploioasă. În ciuda vremii eu mă încăpăţânez să mă pregătesc pentru vremuri mai bune, cu zile însorite şi hăinuţe vaporoase.
          M-am săturat de încălţămintea de iarnă şi am adoptat una mai de sezon chiar dacă uneori condiţiile meteo te obligă să revii la cizme, botine, ghete .....pentru moment mă rezum la pantofi, adidaşi şi teneşi dar gândul îmi stă la săndăluţe, şlapi, saboţi...... . Aştept cu nerăbdare momentul de a încălţa papuceii de vară mai ales că mă simt pregătită deoarece toată iarna mi-am răsfăţat picioarele cu un tratament ce dă mereu rezultate.
         Când vine vorba de picioruşele mele vă mărturisesc că până în acest moment am folosit doar produse de la Oriflame şi sunt foarte încântată de rezultatele obţinute după utilizarea lor îndelungată. Folosesc de aproape 1 an produse din gama Feet Up şi anume:

sâmbătă, 7 aprilie 2012

La TV.....

         Bună seara!!!  E sâmbătă seara şi cum nu-mi place să petrec prin cluburi prefer să mă aşez în faţa televizorului şi să urmăresc emisiunea mea preferată şi anume Te cunosc de undeva de pe Antena 1. Trebuie să vă mărturisesc că am 3 posturi tv favorite Antena 1, Pro tv şi Prima tv.
          Iubesc muzica , îmi place să gătesc şi îmi place să zâmbesc sau să-i  înveselesc pe cei de lângă mine aşa că emisiunile pe care le urmăresc frecvent se regăsesc în preferinţele mele. Pentru a mă cunoaşte mai bine m-am gândit să fac un Top al celor mai iubite emisiuni . Acesta se prezintă astfel :

TOP 10 EMISIUNI

        10. UN  SHOW PĂCĂTOS
                    - este o emisiune de divertisment ce se difuzează de Luni- Joi de la ora 23 pe Antena 1. În fiecare ediţie se dezbat ştiri mondene, bârfe sau sunt organizate tot felul de concursuri păcătoase.

luni, 2 aprilie 2012

Papucei.....

   
           Chiar dacă m-am trezit cu o stare de sănătate nu prea bună....( se pare că răceala m-a vizitat şi pe mine) am reuşit să mă înviorez un pic cu un mic dejun copios şi o cană de ceai. Având în vedere că nu aveam nimic stabilit pe ziua de azi m-am tolănit pe canapea  cu laptopul în braţe şi am început să navighez. Într-un final am dat peste blogul http://pretuindviata.blogspot.com/ şi foarte bine am facut că am poposit preţ de câteva minute  şi am aflat despre campania minunată a celor de la ZorileStore.

        Iniţiativa lor este una cum nu se poate mai prielnică având în vedere că vine vara şi toată lumea pleacă în vacanţă şi din bagaj nu trebuie să lipsească o pereche de papucicât mai comozi. Cum mai obişnuiesc să spun uneori gând la gând cu bucurie... aşa că am intrat pe site-ul celor de la http://www.zorilestore.ro/ şi mi-am ales o pereche de papucei frumoşi. Modelul ales de mine este următorul ANATOMICA BRILLIANT FEM (37370_02620 de la IPANEMA (puteti să-l vedeţi aici http://www.zorilestore.ro/papuci-femei-ipanema-anatomica-brilliant-fem-f-37370_02620 ).


        Sunt nerăbdătoare să-i primesc şi să-i încerc ..........aşa că nu ezitaţi să intraţi pe site-ul celor de la ZorileStore.ro şi presimt eu că nu o să fiţi dezamăgite. O să ne bucurăm împreună de achiziţionare. Mă bucur să închei postarea din ziua de azi cu o vestă bună.!!!!
         Vă pup, vă urez o seară plăcută în contiunare şi o să revin cu un review. Pa pa
      

duminică, 1 aprilie 2012

1 Aprilie....

        Trebuie să vă anunţ că până la această oră nu m-am lăsat păcălită...însă ziua nu s-a încheiat aşa că voi fi atentă. Din curiozitate am dat un search pe Google şi aş vrea să vă spun şi vouă ceea ce am descoperit eu despre 1 Aprilie- Ziua Păcălelilor.
         După cum bine se ştie Ziua Păcălelilor este o zi în care se fac diferite farse sau păcăleli şi nu este o invenţie modernă ci are o istorie de sute de ani. Totuşi originea acestei zile nu este tocmai lămurită şi de aceea există mai multe ipoteze:
     - una dintre ele este legată de Noe, care se pare că şi-a trimis porumbelul să caute în mod greşit uscatul după ce apele au început să se retragă pe 1 aprilie.
      -cea de-a doua variantă este legată de răstignirea lui Isus Hristos, care se spune că după ce a fost condamnat la moarte a fost trimis de la Anna la Caiafa, apoi la Pilat, apoi de la Pilat la Herodot şi invers, răstignirea având loc pe 1 Aprilie.
    - cea de-a treia şi cea mai veridică ar fi aceea că momentul are legătură cu trecerea de la Calendarul Gregorian la cel Iulian. În anul 1564 Regele Carol al IX- lea ar fi mutat serbarea Anului Nou de pe data de 1 Aprilie pe data de 1 Ianuarie. Întrucât la Vechiul Noul An (1 Aprilie) se obişnuia să se împartă cadouri, s-a continuat împărţirea de cadouri şi după anul 1564 sub forma unor farse şi glume nevinovate.
              Tradiţia spune că păcălelile trebuie să fie făcute până la ora prânzului. După ora 12:00 se spune că farsa aduce ghinion celui care păcăleşte.
              În România obiceiul păcălelilor de 1 Aprilie este împrumutat din V-ul Europei şi s-a statornicit încă din sec. al XIX-lea. 1 Aprilie este recunoscută ca Ziua Păcălelilor în S.U.A, Marea Britanie, Spania, Italia, Portugalia, Suedia, Norvegia, Germania şi Franţa.
            În Franţa cel care cade victimă unei păcăleli este numit peşte de aprile. Sărbătoarea se face prin cadouri constând fie în felicitări cu peşti, fie în bomboane din ciocolată în formă de peşte. Există şi o tradiţie de a prinde pe spatele celui păcălit un peşte din hârtie cu un ac de gămălie.  În Anglia această zi este marcată timp de 2 zile. Celui păcălit i se spune noddy şi trebuie să poarte o coadă ataşată pantalonilor sau fustei. În Spania celor păcăliţi li se atribuie apelativul de nătărăi.
           Cam atât despre 1 Aprilie....sper că v-aţi amuzat!!!!


P.S Aştept să-mi spuneţi cum a-ţi fost păcăliţi ( asta dacă cumva s-a întâmplat ).
 V-am pupat!!!!