Persoane interesate

marți, 17 aprilie 2012

Balsam protector Tender Care de la Oriflame

               Hristos a înviat!!!!!!  

                     Uite că deja suntem în cea de a treia zi de Paşte şi mulţi dintre noi şi-au reluat activităţile ......pentru cei ce se mai bucură de încă o zi de relaxare m-am gândit să vă fac un review despre cel mai iubit produs cosmetic de la Oriflame.
                     Este vorba despre Balsamul protector Tender Care .


            Pentru mine este balsamul bun la toate......are întrebuinţări multiple. Sunt la a treia cutiuţă şi sincer vă spun că nu l-aş înlocui cu nici un balsam. Are o textură solidă, uşor uleioasă ( nu vă recomand să o folosiţi seara deoarece puteţi murdări lengeria de pat) iar în privinţa mirosului pot să vă spun că nu este unul înţepător dar nici foarte aromat.....este un miros plăcut de miere. Producătorul recomandă aplicarea lui pe buze, faţă, cuticule,coate sau în orice zone cu piele uscată,aspră, pe bătături sau iritaţii.
           Eu utilizez balsamul cu succes atunci când doresc să tratez , să vindec pielea afectată de acnee, pentru a cicatriza o tăietură, o zgârietură, pentru tratarea iritaţiilor ( chiar şi cele care apar după epilare), sau pentru arsuri. Sunt foarte mulţumită de el şi datorită  raportului preţ/ calitate ( eu l-am cumpărat mereu la reducere în jur de 7 Ron ) şi este foarte economic chiar dacă la prima vedere ai putea spune că 15 ml este foarte puţin.
         
               Din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai bune balsamuri şi este o adevărată cutiuţă cu minuni.....cel puţin în cazul tenului meu face minuni!!!!!
                Eu zic că merită încercat....mai ales că investiţia nu este prea mare şi nu aveţi cum să regretaţi banii investiţi.






                        Vă doresc să vă petreceţi ultima zi de Paşte într-un mod cât mai plăcut şi relaxant!!!           

5 comentarii:

  1. Este pentru prima oara cand citesc despre el si cred ca merita incercat.O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu tot la indemnul cuiva l-am incercat si nu-mi pare rau....acum depinde de fiecare ce cauta. O zi superba sa ai . Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. e super , dar seamana la efecte teribil cu crema de galbenele :)

    RăspundețiȘtergere