Persoane interesate

luni, 23 aprilie 2012

Cumpărăturile se fac la LIDL :)))


             Ieri am profitat de vremea frumoasă şi m-am hotărât să fac o plimbare până la LIDL ( adevărul este că nu am mai fost de mult timp ), dar nu înainte de a mă pune la curent cu ofertele ......şi cum se poate face acest lucru mai simplu decât cu un simplu click pe pagina lor .
             Tot timpul când merg la vreun supermarket îmi propun să îmi iau doar ceea ce îmi trebuie deoarece tind apoi să  investesc în produse  care nu prea îmi folosesc şi e păcat să cheltuim în neştire .....( mai ales că e şi criză).
             Mi-am cumpărat un gel de duş, o apă de gură şi o cutie de ceai.













      Şi acum să discutăm puţin despre fiecare.

Gelul de duş Cien - am ales să-l cumpăr deoarece îmi trebuia un gel de duş şi l-am ales pe acesta deoarece mi-a plăcut foarte mult cum miroase şi datorită ambalajului. Acest gel de duş este recomandat pentru corp şi păr ( eu mă rezum pentru a-l folosi doar pentru corp)  şi conţine uleiuri eterice ( ulei Patchouli).  Mirosul m-a cucerit pe loc aşa că urmează să văd dacă şi persistă .......aşa că după prima utilizare voi reveni cu o completare.


Apă de gură Dentalux- nu este prima dată când folosesc această apă de gură... dacă am ales să-l recumpăr înseamnă că îmi place.  Data trecută când am cumpărat-o am ales varianta cu alcool.....şi nu mi-a plăcut că mă "pişca" foarte tare limba şi nu putem să o ţin foarte mult în cavitatea bucală. Varianta pe care mi-am luat-o acum este fără alcool şi sunt foarte mulţumită de alegere, mai ales că are un gust foarte plăcut de mentă.


Ceai Sir Edward-  mi-am făcut o obişnuinţă din a consuma dimineaţa o cană de ceai.....şi trebuie să experimentez să văd ce îmi place. Am ales să încep cu gama de ceaiuri de la LIDL. Un alt motiv care m-a determinat să aleg o altă aromă din această gamă este faptul că am mai folosit ceaiul verde de la Sir Edward şi chiar mi-a plăcut.  De acestă dată am ales varianta 7 plante/Melisa......proastă alegere se pare.  Ceaiul conţine următoarele ingrediente: chimen dulce, rooibos, muşeţel, frunze de melisă, frunze de mentă, fructe de măceşe,verbină, trei fraţi pătaţi, lemongrass, tiamină, cicoare, licorice.  Papilele mele gustative nu s-au bucurat foarte tare când au încercat această combinaţie........nu are nici un miros foarte plăcut dar nici gustul nu impresionează. Concluzia este una singură: nu-l voi mai cumpăra şi cu siguranţă îl voi combina cu alt sortiment ca să-l pot consuma...dacă nu ......va rămâne în dulap.


     Gel de duş Cien 300 ml - 3.49 Ron
     Apă de gură Dentalux 500 ml- 5.99 Ron
     Ceai 7 Plante/ Melisa 40 gr- 1.99 Ron

             Până la următoarea sesiune de cumpărături nu-mi rămâne decât să vă urez un început de săptămână frumos şi o săptămână plină de surprize. Vă pup.

8 comentarii:

  1. Si eu cand intru in Lidl e jale :))
    Nu ma pot limita doar la ce am pe lista, sunt si foarte accesibile si de aceea nu ne putem abtine :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ai dreptate...cu greu ma abtin si eu....am descoperit ca nu trebuie sa cheltui o avere ca sa ai grija de tine...pup

      Ștergere
  2. Apa de gura o am si eu si este foarte buna.Cand ajung la Lidl as vrea sa cumpar tot standul cu jeleuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac dulciurile dar incerc sa ma abtin pe cat pot.....intr-adevar dulciurile de la LIDL sunt de nerefuzat!!!!

      Ștergere
  3. Gelul de dus mi-a captat atentia.Nu merg des la Lidl,insa chiar si asa,nu cred sa-l fi vazut pe rafturi.M-ai facut curioasa.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Crede-ma ca merita toti banii .....are un miros foarte fain si persista cateva ore. ma bucur ca am reusit sa-ti starnesc curiozitatea!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Haine online pentru femei in magazinul online MariSsa Collection

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie mi-a placut tare mult ceaiul...insa la lidl in timisoara nu se mai gaseste.Daca știți de unde as putea să-l iau...

    RăspundețiȘtergere