Persoane interesate

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Doina ........un produs românesc!!!!!!!

          În urmă cu câteva luni m-am hotărât să încerc câteva produse  de la o marcă românească .....pe care să o aleg totuşi pentru ca aveam de unde să aleg .....oferta este bogată. Ei bine am apelat la un truc......am apelat la părerile doamnelor şi domnişoarelor care au folosit o marcă românească . Cele mai multe m-au îndreptat spre  Farmec - Doina.
          Doina este foarte bine cunoscută în primul rând datorită preţului foarte acceptabil şi pentru că are o utilitate multiplă. Cred că puteam foarte bine să o întreb pe bunicuţa mea dragă despre acest produs şi cu siguranţă îmi punea la dispoziţie multe informaţii. Nu degeaba am amintit de bunica mea deoarece am vrut să scot în evidenţă fapul că acest produs cosmetic a intrat pe piaţa românească cu mult timp în urmă şi rezistă foarte bine în faţa concurenţei. Care o fi secretul succesului? Nu ştiu să vi-l spun dar un lucru e cert şi anume acela că am auzit numai de bine în privinţa produselor cosmetice marca Doina.

           Acum aş dori să vă spun părerea mea despre două produse testate  până în acest moment . Acestea sunt Emulsia cu lăptişor de matcă şi Emulsia nutritivă cu extract de castraveţi.

     
       Despre Emulsia cu lăptişor de matcă ( cea roz) am numai cuvinte de laudă: are o textură fină, un miros foarte plăcut, o culoare plăcută ( recunosc că iubesc rozul ) şi se absoarbe foarte bine în piele. Pielea rămâne catifelată şi frumos parfumată. Eu am utilizat-o în primă fază pentru demachiere iar apoi ulterior şi ca loţiune pentru corp. Sunt foarte mulţumită de ea şi sunt încântată că o pot găsi în orice supermarket la un preţ accesibil ( în jur de 5 Ron).
      Aceasta a fost părerea mea acum haideţi să vedem ce informaţii se află pe ambalaj.
ADRESABILITATE
Emulsia cu lăptişor de matcă Doina se recomandă tuturor tipurilor de ten, atât pentru demachiere, cât şi pentru îngrijire.
ACŢIUNE
Datorită conţinutului de Lăptişor de Matcă, asociat cu vitaminele A şi F, emulsia stimulează activitatea biochimică de la nivelul celulei, hidratează şi protejează pielea. Lăptişorul de Matcă este cunoscut sub denumirea de “elixir al tinereţii”, are proprietăţi nutritive şi regenerante incontestabile.
MOD DE UTILIZARE
Pentru demachiere, se aplică pe faţă, gât şi decolteu, se masează uşor, apoi se îndepărtează cu un disc cosmetic. Pentru îngrijirea corporală, se repartizează uniform pe suprafaţa pielii şi se masează până la absorb
ţia completă.
BENEFICII
Folosind emulsia cu lăptişor de matcă Doina,  pielea dumneavoastră va fi  hrănită,  hidratată şi catifelată.

                În ceea ce priveşte Emulsia nutritivă cu extract de castraveţi lucrurile stau un pic mai altfel. Înainte de a face o nouă precizare ţin să menţionez că am un ten sensibil cu exces de sebum în zona T , şi datorită acestui lucru această emulsie nu mi s-a potrivit deloc. Are o textură mult prea uleioasă pentru tenul meu, nu se absoarbe aproape deloc în piele dar mirosul este unul destul de fin . Am folosit emulsia doar pentru demachiere.........cu siguranţă nu o voi mai recumpăra.( a nu se înţelege greşit.... dar e posibil ca pentru alte tenuri să fie ideală ). Producătorul prezintă produsul astfel:
ADRESABILITATE
Ideală pentru tenurile mixte şi grase, emulsia demachiantă curaţă în profunzime şi hrăneşte tenul.
ACŢIUNE
Datorită extractului de castraveţi conţinut, emulsia demachiantă curaţă, hrăneşte, activează circulaţia sangvină şi regenerează epiderma.
MOD DE UTILIZARE
Se aplică dimineaţa şi seara prin mişcări circulare, pe faţă, gât şi decolteu cu ajutorul unui disc demachiant.
BENEFICII
Utilizând regulat emulsia nutritivă cu extract de castraveţi veţi avea un ten curat şi hrănit în profunzime.

           Preţul este la fel de accesibil ( în jur de 5 Ron) şi se poate găsi foarte uşor . De asemenea  Farmec - Doina oferă o gamă mai largă de produse adaptate pentru fiecare tip de ten .....aşa că nu ezitaţi să le încercaţi .

              O noapte minunată să aveţi. V-am pupat !!!!!

               

8 comentarii:

  1. ieri am luat si eu varianta cu laptisor de matca :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ca mi-ai adus aminte de ea... Ca acum sigur o sa imi iau si eu iarasi. O foloseam frecvent la un moment dat dupa care am lasat-o uitarii :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am inceput sa o folosesc doar de cateva luni....dar de acum inainte se va afla cu siguranta pe lista mea de cumparaturi.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim tare mult de review! :) Pentru o lista completa a produselor noastre, precum si noutati puteti oricand sa ne verificati site-ul www.farmec.ro :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am încercat și eu Emulsia cu lăptișor de matcă - mi-a plăcut atât de mult încât acum, când trebuie să plec în străinătate, am mers la un magazin și mi-am facut plinul! După folosire pielea mea se simte excelent, miroase superb și nu e uleioasă.
    Abia am început să folosesc emulsia cu extract de castraveți. Sper să fiu la fel de mulțumită de ea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Emulsia Doina cu extract de castraveti este un produs de exceptie.Ceea ce voi nu stiti este
    ea contine acid salicylic, care este un exfoliant bland si un tratament pentru acnee.Acidul functioneaza ca un produs de peeling chimic, curatand petele si atenuand liniile fine.Aspectull gras se poate atenua prin masare pana la absortie, crema fiind necesara pentru crearea unui ph necesar actiunii acidului salicylic.Este o emulsie cu efecte extraordinare , care trateaza si psoriazisul.Folositi cu incredere

    RăspundețiȘtergere
  7. Emulsia Doina cu extract de castraveti este un produs de exceptie.Ceea ce voi nu stiti este
    ea contine acid salicylic, care este un exfoliant bland si un tratament pentru acnee.Acidul functioneaza ca un produs de peeling chimic, curatand petele si atenuand liniile fine.Aspectull gras se poate atenua prin masare pana la absortie, crema fiind necesara pentru crearea unui ph necesar actiunii acidului salicylic.Este o emulsie cu efecte extraordinare , care trateaza si psoriazisul.Folositi cu incredere

    RăspundețiȘtergere