Persoane interesate

joi, 12 aprilie 2012

Kit de testare gratuit a noii game AslaVital Mineralactiv de la Farmec...

            Noua gamă ASLAVITAL MINERALACTIV  se adresează persoanelor care au un ten sensibil şi doresc să încerce să testeze şi alte produse de îngrijire a acestui tip de ten. Mie îmi place să încerc cât mai multe produse de îngrijire deoarece eu consider că numai aşa pot afla cel mai bine ce produse mi se potrivesc  doar că de cele mai multe ori trebuie să cheltuiesc foarte mult pe anumite produse cosmetice care rămân pe jumătate începute deoarece nu mi se potrivesc.
            Se pare că cei de la FARMEC şi-au îndreptat privirea către noi şi s-au gândit să ne ofere spre testare un kit din noua gamă ASLAVITAL  MINERALACTIV. Dacă cumva aveţi un ten sensibil şi aţi vrea să încercaţi ceva nou puteţi să vă înscrieţi pe site-ul  www.tensensibil.ro şi veţi primi gratuit un kit de testare din noua gamă.

          Trebuie să precizez că am aflat de campanie de la Alina lui Brumărel  şi de la Juliet  şi pe această cale aş dori să le mulţumesc pentru că datorită lor am putut să mă înscriu şi poate noua gamă va fi pe gustul meu şi a tenului meu.
           Sunt nerăbdătoare să primesc kitul pentru a-l testa şi pentru a reveni cu impresii. Vă aşteaptă cu siguranţă un review după testare.
Aslavital

                        O noapte frumoasă să aveţi !!! V-am pupat !!!


          

3 comentarii: